Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο τουρνουά ράπιντ “Παλαμήδεια 2011″

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 4ο τουρνουά ράπιντ  “Παλαμήδεια 2011″ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο 1ο γυμνάσιο Ναυπλίου το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Στο τουρνουά που έγινε με το σύστημα ράπιντ (25 λεπτά χρόνος σκέψης συν 10 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση) πήραν μέρος 25 σκακιστές στην κατηγορία άνω των 12 ετών και 35 σκακιστές στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, αριθμός πολύ ικανοποιητικός που αφήνει υποσχέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Διαιτητής των αγώνων ήταν η Μαρία-Μαγδαληνή Κατσίλα και ο Θεόδωρος Βορδόχειλας.
 
Συμμετείχαν σκακιστές από τους συλλόγους της Αργολίδας ενώ με πολυμελείς αποστολές συμμετείχαν και οι σκακιστικοί σύλλογοι του Άστρους και της Τρίπολης.
Στο αγωνιστικό μέρος, στη μεγάλη κατηγορία άνω των 12 ετών,  την 1η θέση κατέλαβε  ο Αργύρης Χρυσάφης του ΑΟ Κρανιδίου, τη 2η θέση ο Αλέξης Μπουρνάκας του ΦΟ Τριπόλεως και την 3η θέση ο Βαγγέλης Σακελλαρίουτου ΣΣ. Ναυπλίου.
Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, στην γενική κατάταξη, την 1η θέση κατέλαβε ο Βλάσσης Μουρνάκας του ΦΟ Τριπόλεως, τη 2η θέση οΣπυρόπουλος Χρήστος και την 3η θέση ο Τράκας Βασίλης
Στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 12 ετών την 1η θέση κατέλαβε ηΓούργαρη Μαρία την 2η θέση η Σακελλαρίου Βασιλική και την 3η θέση ηΚροντήρη Αναστασία.
Στη μικρή κατηγορία κάτω των 10 ετών  την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλεξίου Δημήτρης, την 2η θέση ο Μπλάτσος Γιάννης  και την 3η θέση ο Βλογιάρης Νίκος.
Στην τελετή λήξης όπου έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές,  χαιρετισμό απηύθηναν η υπεύθυνη της οργανωτικής επιτροπής κ. Μαρία Μαγδαληνή Κατσίλα και ο πρόεδρος του συλλόγουπ. Ραφαήλ Βουγιούκας, ενώ με δύο τραγούδια συμμετείχε η χορωδία του 1ουΓυμνασίου Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Ασπασίας Γεωργοπούλου.
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και κυρίως στους μικρούς σκακιστές για την προσπάθειά τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου