Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δύο βραβεία το 1ο ΕΠΑΛ Άργους

ΣΤΟ 15ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ KINHMATOΓΡΑΦΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους και η 12η Camera Zizanio. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στον Πύργο Ηλείας, έλαβε χώρα η τελετή λήξης με τις απονομές των βραβείων στις ταινίες που σύμφωνα με τις κριτικές επιτροπές ξεχώρισαν και πλήθους εκδηλώσεων.

Η ομάδα μαθητών του τομέα Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας του 1ου ΕΠΑΛ  Άργους επέστρεψε με δυο βραβεία στις αποσκευές της. Πρώτα το 3ο βραβείο στην Κατηγορία ταινιών παιδιών 17-20 ετών με την ταινία τους: “Ένα ασυμβίβαστο Λουκάνικο” που είναι ένα αφιέρωμα στον πιο αναγνωρίσιμο σκύλο της Ελλάδας, τον Λουκάνικο! Πρόσωπο της χρονιάς του 2011, για τους συντάκτες του περιοδικού «TIME» είναι ο «ανώνυμος διαδηλωτής»…, ενώ ταυτόχρονα έδωσαν τον ειδικό τίτλο.. του «σκύλου της χρονιάς» στον δικό μας πρωταγωνιστή των διαδηλώσεων, …….τον Λουκάνικο!

Το δεύτερο βραβείο που ήταν και η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές του Άργους είναι το ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΟΥΚΙΔΗ. Ξεχωριστό και πολύτιμο, γιατί προέρχεται από το τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ, πολυβραβευμένο Διευθυντή φωτογραφίας και Σκηνοθέτη  Νίκο Καβουκίδη  και συνίσταται στην προσφορά των τεχνικών μέσων (κάμερες υψηλής ευκρίνειας, φώτα κλπ.) για το γύρισμα ταινίας με επαγγελματικές προδιαγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου