Τρίτη 15 Απριλίου 2014

teamUp-startUp: το Reload Greece αγκυροβολεί στο Ναύπλιο



Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, 8 Απριλίου 2014
PRESS RELEASE - FOR IMMEDIATE RELEASE



teamUp-startUp: το Reload Greece αγκυροβολεί στο Ναύπλιο
για μια Εβδομάδα Ελληνικής Επιχειρηματικότητας




Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων και συνεδρίων στο Λονδίνο, το Reload Greece διοργανώνει μια Eβδομάδα Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο Ναύπλιο. Το teamUp-startUp θα λάβει χώρα στις 21-25 Απριλίου, με τη υποστήριξη του ALBA Graduate Business School της Αθήνας και την ευγενική φιλοξενία του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.
Κατά τη διάρκεια του teamUp-startUp, οι Reloaders, τόσο από την Ελλάδα όσο και απο το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να την εξελίξουν, με κριτήρια την καινοτομία και την οικονομική και κοινωνική ενίσχυση της χώρας.
“Το ΑLBA Graduate Business School είναι υπερήφανο που συνεργάζεται με τη νέα, γεμάτη ενέργεια και επαγγελματισμό ομάδα του Reload Greece, στην προσπάθεια τους να διαδώσουν τον ενθουσιασμό του «επιχειρείν». Ως μια σχολή με παράδοση στην εκπαίδευση επιχειρηματιών, ανυπομονούμε να δούμε το teamUp-startUp εν δράση” δήλωσε ο Αλέξης Κομσελης, Διευθυντής του ALBA Hub for Enterprise and Development.
O Αλέξανδρος Ι. Στάνας, Γενικός Διευθυντής του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, σημειώνει:
“Φιλοξενούμε με ιδιαίτερη χαρά το teamUp-startUp στο Ναύπλιο, ενθαρρύνοντας το πάντρεμα Δημιουργικότητας και Επιχειρηματικότητας . Αποστολή του ΦΟΥΓΑΡΟΥ είναι να συγκινεί, να ερεθίζει, να εμπνέει και να κινητοποιεί τις πνευματικές και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και των ατόμων, και κατά συνέπεια στηρίζουμε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του Reload Greece.”

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής αυτής εβδομάδας, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκτεθούν σε διεθνείς τρόπους σκέψης και να μάθουν για το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες, μέσα απο τη συμμετοχή σε καθημερινά εργαστήρια, brainstorming sessions και άλλες δραστηριότητες στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου. Επίσης, θα δουλέψουν δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες, όπως ο Άρης Κεφαλογιάννης από τη GAEA, η Νάγια Αντωνίου, η Μίνα Ζούλοβιτς, ο Κώστας Αρκάδας από το Parkaround και η Νατάσα-Mαρία Αθανασιάδου από το Generation Generous. Την τελευταία ημέρα, οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα πάνελ από μέντορες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι, στη συνέχεια, θα προσφέρουν στις νικήτριες ομάδες μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών από το ALBA Graduate Business School και του χρηματικού ποσού των 3000 ευρώ από το ίδιο το Reload Greece.

H Μελίτη Μπαμπίλη-Θυμαρά, συνιδρύτρια και Project Manager του Reload Greece, δήλωσε «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που, για πρώτη φορά, φέρνουμε κοντά Reloaders από την Αγγλία και την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσουν τη σημαντικότητα της συνεργασίας και τις υπάρχουσες ευκαιρίες και δυνατότητες στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο. Ευελπιστοσ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ειρηματικό τοπίο.πιστούμε οτι το teamUp-startUp θα αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο στη προσπαθεια τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και στη πορεία να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στη χώρα.»

Το Reload Greece είναι το Κέντρο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο Λονδίνο, που προσπαθεί να βρεί καινοτόμες λύσεις ως προς την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάκαμψη της χώρας. Ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία πέντε νέων με σκοπό να αναδείξει την παραγωγική και δημιουργική πλευρά της Ελλάδας και να εμπνεύσει νέους να αναπτύξουν και να πραγματοποιήσουν τις δικές τους πρωτοπόρες ιδέες.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή για να μάθετε περισσότερα για τη δράση του Reload Greece, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.reloadgreece.com ή επικοινωνείστε με την Ρένια Ρηγοπούλου στο media@reloadgreece.com.

###


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου