Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Comic για παιδιά! με το Δημήτρη Παπαχρήστο στο ΦΟΥΓΑΡΟ


Comic για παιδιά!

  με το Δημήτρη Παπαχρήστο 

 

Τα απογεύματα της τετάρτης οι πιο διάσημοι ήρωες κόμικ ζωντανεύουν στα εργαστήρια του φουγάρου. Μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές των κόμικ, τα παιδιά καλλιεργούν την φαντασία τους μέσα από την  μελέτη αγαπημένων ηρώων και δημιουργούν τους δικούς τους χαρακτήρες σε μοναδικές περιπέτειες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις και τις τεχνικές του σχεδίου και του χρώματος, μαθαίνουμε πως να στυλιζάρουμε ένα σχέδιο, εξελίσσουμε τις δεξιότητες μας μελετώντας το έργο και τον τρόπο καταξιωμένων σχεδιαστών comic, εμπλουτίζουμε τις ιστορίες και τους ήρωες που θέλουμε με λεπτομέρειες που μας αρέσει και δημιουργούμε το δικό μας ολοκληρωμένο comic.

Για παιδιά από 7 έως 15 ετών.

Κάθε Τετάρτη από 4 Σεπτεμβρίου  2019
7.30-9μμ.


 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2752047370 / 6944411041

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική ,με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου