Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Το γραμματοκιβώτιο της ζωής! Στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ


 
 
 "Το γραμματοκιβώτιο της ζωής" !



Πόσοι άνθρωποι έχουν μια ιστορία που ποτέ δεν βρήκαν την ευκαιρία να την εκφράσουν; Πόσοι άνθρωποι θέλησαν να γράψουν σ' ένα χαρτί κάτι δικό τους, ένα ποίημα ή απλά μια ιστορία και δεν είχαν τον τρόπο για να τα μοιραστούν; Σίγουρα πολλοί αν όχι όλοι μας. Να τα μοιραστούν με κάποιον άγνωστο, ώστε να βγάλουν από μέσα τους ό,τι νιώθουν εγκλωβισμένο.

Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 θα βρίσκονται στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Fougaro Art Center δύο "γραμματοκιβώτια  ζωής". Στο ένα, θα μπορεί ο καθένας από εμάς να αφήσει το δικό του λόγο, το δικό του ρητό ή διήγημα, τα δικά του συναισθήματα,  ανώνυμα για να τα μοιραστεί με τον οποιοδήποτε. Από το δεύτερο  κουτί όμως, θα μπορεί να πάρει την ιστορία ενός ανθρώπου άγνωστου και να ξεκινήσει έτσι την αναζήτηση της καθημερινότητας του αλλά και να διαβάσει την εξομολόγησή του, Ο μοναδικός όρος είναι πως για να πάρεις μια ιστορία ζωής, πρέπει να αφήσεις και μία δική σου πίσω.

Τα "γραμματοκιβώτια της ζωής" θα υπάρχουν εδώ, για να μπορείς να διαβάσεις καθημερινές ιστορίες ή οτιδήποτε αφορά τον γραπτό λόγο. Από ένα ερασιτεχνικό διήγημα-μυθιστόρημα μέχρι ένα ποίημα ή μια εξομολόγηση.

"Αν πούμε ότι η ζωή είναι ένας κύκλος,
σε καλούμε να συμμετάσχεις σ' αυτόν".

πληροφορίες: 2752047380,  e-mail: info@fougaro-library.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου