Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μαθήματα Τάι Τσι, από το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου




Πληροφορίες –Δηλώσεις συμμετοχής κάθε Δευτέρα από 17:30 έως 18:00 στο στάδιο του Ναυπλίου και στην ιστοσελίδα http://taichi-nafplio.blogspot.com και στο facebook στη σελίδα Taichi Nafplio.


Διδάσκει ο Σιφού: Αποστολόπουλος Χριστόφορος




 ΤΑΙ ΤΣΙ –ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ


ΤοΤάι Τσι (ή Τάι Τσι Τσουάν) είναι μια κινέζικη πολεμική και ενεργειακή τέχνη που στηρίζεται πάνω στις αρχές της χαλάρωσης και της απαλότητας,τόσο στην εξάσκηση όσο και στην καθημερινή ζωή. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το εξασκούν σήμερα σαν άσκηση για καλύτερη υγεία και για την αντιμετώπιση του στρες. Με τις προσεκτικά ισορροπημένες στάσεις του και την έμφαση στις αργές ρέουσες κινήσεις ,βελτιώνει τη φυσική κατάσταση ,τον συντονισμό και την ευλυγισία,χωρίς τον κίνδυνο κόπωσης ή τραυματισμού. Συμβάλλει στην ηρεμία του νευρικού συστήματος, στηνβελτίωση της αναπνοής ,στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην αύξηση της ζωτικότητας και της αντοχής. Αναπτύσσει την υπομονή και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Οι σχεδόν χορευτικές κινήσεις του,που μπορεί να είναι είτε αργές είτε ταχείες , κρύβουν δύναμη, ζωντάνια και εγρήγορση.


Το Δημοτικό θέατρο Ναυπλίου συνεχίζει την διοργάνωση μαθημάτων Τάι Τσι,για τους κατοίκους τουΔήμου Ναυπλιέων και τους φοιτητές-τριες του τμήματος Θεατρικών Σπουδών.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα από 18:00 έως 19:15 στο στάδιο του Ναυπλίου.

Να φοράτε άνετα ρούχα και αθλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου