Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Νέο Σχολείο διοργανώνει το ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3

Το Νέο Σχολείο διοργανώνει το ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στους αθλητικούς χώρους του στη Δαλαμανάρα, στις 10:00 το πρωί, στους αθλητικούς του χώρους στη Δαλαμανάρα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Τουρνουά έχουν όλα τα αγόρια και κορίτσια από την Α΄ Δημοτικού μέχρι και την Α΄ Λυκείου και θα αγωνιστούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν είτε δημιουργώντας ομάδες των τριών (03) ατόμων και έναν αναπληρωματικό, είτε να ενταχθούν σε ομάδες των τριών (03) ατόμων που θα δημιουργηθούν από τους διοργανωτές την ημέρα των αγώνων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά μπλουζάκια και στους νικητές των κατηγοριών θα απονεμηθούν έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και υποτροφίες για εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσφορά της TECHNOKIDS TECHNOPLUS.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών για γονείς και παιδιά. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλα ποδήλατα.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με την οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στο σχολικό χώρο, συνδέει τον αθλητισμό με το σχολείο και κατευθύνει τη νεολαία στο σωστό αγωνιστικό πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου