Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Είσαι κάπου;» - Video performance από τους Π. Μποεδώφ και Χ. Παλαμήδη, στο Τριανόν (29 & 30/3/2014)


eisai kapou

«Οι υπαρξιακές αναζητήσεις μας, οι αγωνίες, οι φόβοι, οι επιθυμίες και τα όνειρά μας. οι εσωτερικές διεργασίες και το ταξίδι μακριά από το απρόσωπο πλήθος» παρουσιάζονται μέσα από την video performance «Είσαι κάπου;», της Πέννυς Μποεδώφ και του Χρήστου Παλαμήδη, «μια παράσταση για την αναζήτηση του χαμένου μας εαυτού».

Οι παραστάσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Μαρτίου (18:30 και 21:00) και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 (21:00) στο θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο.




Σύμφωνα με τον Χρήστο Παλαμήδη, όπως διαβάζουμε στο μπλογκ της παράστασης: «Αυτό που ήταν γοητευτικό στην κατασκευή της βιντεοπροβολής ήταν η πράσινη οθόνη. Κατασκευάσαμε μια αυτοσχέδια πράσινη οθόνη με ένα σεντόνι και ρίξαμε πάνω του πράσινο χρώμα από τον βιντεοπροβολέα. Έπειτα τα πλάνα αυτά ήταν εύκολο να μονταριστούν, και να φτιαχτεί η τελική εικόνα. Αυτό που είναι απίστευτα διασκεδαστικό στην όλη διαδικασία είναι ότι καθώς βιντεοσκοπούσα αυτά τα πλάνα είχα στο μυαλό μου την ζωντανή δράση της Πέννυς και την διαδραστική σχέση που θα είχε με αυτά τα πλάνα. Η κατασκευή ενός βίντεο είναι από μόνο του κάτι μαγικό. Πόσο μάλλον όταν τα συσχετίζεις μα ζωντανή δράση…»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη - Performer: Πέννυ Μποεδώφ
Video art - πρωτότυπη μουσική - σκηνοθεσία: Χρήστος Παλαμήδης
Κείμενα - στίχοι: Πέτρος Λυγίζος, Χρήστος Παλαμήδης, Πέννυ Μποεδώφ
Κουστούμια: Πέννυ Μποεδώφ

Διάρκεια παράστασης: 45’
Είσοδος: Ελεύθερη
Ιστοσελίδα: http://eisaikapou.blogspot.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947425390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου