Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Εικαστικό εργαστήρι και αστροπαρατήρηση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

3o dimotiko sxoleio nafpliou logo 02
Εικαστικό εργαστήρι με θέμα «Ζωγραφήγηση - ένα πουλί στην πρίζα» με τη γνωστή εικονογράφος – συγγραφέας Λήδα Βαρβαρούση αλλά και αστροπαρατήρηση θα πραγματοποιηθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 19:30.
Στο εικαστικό εργαστήρι τα παιδιά θα ακούσουν από τη συγγραφέα την ιστορία από το ανέκδοτο βιβλίο της, θα συμμετάσχουν στην εικονογράφησή του και θα ζωγραφίσουν τα δικά τους έργα.

Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ (ειδική τιμή για το σχολείο).

Παράλληλα, και αν ο καιρός το επιτρέψει, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου (την ίδια ώρα) πρόγραμμα αστροπαρατήρησης από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων Αργολίδας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς του Σχολείου, εντελώς δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα εργαστήρια παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να παραδώσουν τις αιτήσεις έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι πολύ μεγάλος θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο εργαστήρι στις 16:30 και θα ενημερωθούν τα παιδιά εγγράφως σε ποιο εργαστήρι θα συμμετέχουν.

 via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου