Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους, παρέλαβαν το βραβείο τους, για την πρώτη θέση που κατέλαβαν, στην κατηγορία ντοκιμαντέρ του 3ου DUFF 2014


Σε μια ξεχωριστή, λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις Τελετή Απονομής Βραβείων, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, κορυφώθηκε το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 14η CAMERA ZIZANIO.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους, παρέλαβαν το βραβείο τους, για την πρώτη θέση που κατέλαβαν, στην κατηγορία ντοκιμαντέρ του 3ου DUFF 2014 (Dubrovnik Film Festival) Κροατίας. Η βράβευση έγινε για την ταινία "Μαμά μην κλαίς, θα τα λέμε στο Skype". Η δημιουργία των μαθητών του Άργους πραγματεύεται την μετανάστευση των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε άρθρο του δημοσιογράφου Απόστολου Λυκεσά. Η ταινία έχει βραβευτεί άλλες δυο φορές.
Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους μαζί με τους καθηγητές τους, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν για τη μετακίνηση τους στον Πύργο, κατάφεραν να ταξιδέψουν μετά από τις ενέργειες της κ. Ελισάβετ Πετροπούλου – Δήμα, Αντιπροέδρου της ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους Μυκηνών, την οποία οι μαθητές και οι διδάσκοντες του σχολείου ευχαριστούν θερμά.

Επίσης βραβεύτηκε στο DUFF 2014 και η ταινία "Ονειρεύομαι, δεν υποχωρώ, ζω", του 6ου Γυμνασίου Πάτρας, στην κατηγορία των animation.

Περισσότερα ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου