Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Τις Κυριακές του Απρίλη, διαβάζουμε Παραμύθια και Μύθους. Με τις Παραμυθούδες του ΝαυπλίουΤις Κυριακές του Απρίλη

Διαβάζουμε Παραμύθια και Μύθους
Με τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου


Στα πλαίσια της δράσης «Διαβάζουμε Παραμύθια και Μύθους»,  για το μήνα του Απριλίου θα έχουμε μαζί μας τις  Παραμυθούδες του Ναυπλίου!

Η Γιάννα Βασιλείου, η Σοφία Ασλανίδου, η Φωτεινή Βασιλείου και η Ερασμία Ηλιοπούλου μας αφηγούνται κάθε Κυριακή του Απρίλη στις 12 στη  Νέα Βιβλιοθήκη!Η Πολυξένη με τους φανταστικούς της φίλους, θα ξεπεράσει ό, τι την κάνει να νοιώθει αδύναμη.   Ένα μικρό αγόρι ο Τόμ Τιρι Τόμ με το ταμπούρλο του θα βρει καινούργιους φίλους στην αντίπερα όχθη. Ένα ουρανοτοξολούλουδο θα φυτρώσει στην άκρη της γης και μια γριά θα το δώσει στην Ζένια. Και ένα μικρό χελιδόνι θα συναντήσει και θα αγαπήσει έναν ευτυχισμένο πρίγκιπα.

Μετά την αφήγηση του παραμυθιού οι μικροί μας φίλοι με θεατρικό παιχνίδι θα ταξιδεύουν στις εικόνες του παραμυθιού και θα ζωγραφίζουν την καλύτερη για αυτούς εικόνα.

Στο τέλος όλων των παραμυθιών θα κρεμάσουν τις ζωγραφιές τους στην αυλή του Φουγάρου σαν μια μεγάλη έκθεση/μπουγάδας από παραμυθοεικόνες, θα καλέσουν τους φίλους τους για να τους ξεναγήσουν στις ζωγραφιές τους αλλά και να τους αποκαλύψουν το παραμύθι που κρύβει η εικόνα τους.

Για παιδιά από 6 ετών και άνω


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακές 3-10-17-24/4  ώρα 12ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες:  2752047315  · 6941 601388 ·   maria@fougaro-library.gr*Τα Σάββατα συνεχίζονται οι αναγνώσεις παραμυθιών και μύθων στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ από εθελοντές!
Αν σας αρέσει να διαβάζετε παραμύθια σε παιδιά 
επικοινωνήστε μαζί μας! 

  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σάββατο 2/4
με την εθελόντρια Κατερίνα 


Κυριακή 3/4 
με τη Γιάννα Βασιλείου και το Βασίλη Κατσαρό


Σάββατο 9/4
με την εθελόντρια Μίρκα


Κυριακή 10/4 
με τη Σοφία Ασλανίδου Σάββατο 16/4
με την εθελόντρια Αθανασία

 Κυριακή 17/4 
με τη Φωτεινή Βασιλείου


Σάββατο 23/4
με την εθελόντρια Χριστίνα Κυριακή 24/4 
με την Ερασμία Ηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου