Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κουνήσου! εργαστήρι διατροφής και κίνησης για παιδιά 5-9 ετών στο ΦΟΥΓΑΡΟ!



Κουνήσου!
εργαστήρι  διατροφής και κίνησης  για παιδιά 5-9 ετών
 
Ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το  Children movement
με τη Γεωργία Μήκου στη  Νέα Βιβλιοθήκη  του  ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας; Το σώμα μας και το μυαλό μας; Είναι ευκαιρία τα παιδιά μας να αποκτήσουν  καλές διατροφικές συνήθειες και δραστήριες ημέρες, ώστε να το υιοθετήσουν τελικά στην καθημερινότητα τους. 


Από την  Πέμπτη  8/3   ώρα  4-5.30 μμ.
* Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο μήνες 
 
Αριθμός συμμετεχόντων: έως 10 παιδιά 
*Θα λειτουργήσει επιπλέον τμήμα από το Σάββατο 3/3 απόγευμα 4-5.30μμ.
Κόστος συμμετοχής ανά παιδί: 20 €/μήνα   *Ισχύει 20% έκπτωση σε αδέρφια.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
 συμμετοχές:  2752047315  · 6941 601388 ·   maria@fougaro-library.gr

Το Children Movement πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 σε δημόσιο σχολείο στο Hameln της Γερμανίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το Ιδρύματος Robert Bosch (Robert Bosch Stiftung) σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ίδρυμα Λάτση και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων Γερμανίας.

Η Γεωργία Μήκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Το 2009 αποφοίτησε από τη σχολή «Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής» του  Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και από τότε ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου. Την κέρδισε όμως η μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το χορό. Ήδη από το 2004 κατέχει πτυχίο στη μουσική, ενώ το 2012 ολοκλήρωσε την Επαγγελματική Σχολή «Νίκης Κονταξάκη», λαμβάνοντας Πτυχίο ως «Καθηγήτρια Χορού, Χορογράφος και Χορεύτρια». Έχει χορέψει και χορογραφήσει σε παραστάσεις  χορού και θεάτρου. Διδάσκει χορό σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και μουσικοκινητική αγωγή στην προσχολική ηλικία από το 2013, ενώ από το 2015 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ. Είναι εμπνεύστρια του προγράμματος “Children Movement”.





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου