Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Κ ο υ ν ή σ ο υ ! εργαστήρι διατροφής και κίνησης για παιδιά 5-11 ετών


Κ ο υ ν ή σ ο υ !


εργαστήρι  διατροφής και κίνησης  για παιδιά 5-11 ετών


Ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το  Children Movement
με τη Γεωργία Μήκου στη  Νέα Βιβλιοθήκη  του  ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας; Το σώμα μας και το μυαλό μας;  Κατά τη διάρκεια 6 εργαστηρίων τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία  να αποκτήσουν καλές διατροφικές συνήθειες  και δραστήριες ημέρες, ώστε να το υιοθετήσουν τελικά στην καθημερινότητα τους. Όλα τα παραπάνω μέσα από τις τέχνες, τη φύση και τη μαγειρική, θα γίνουμε μικροί μάγειροι με γευσιγνώστες τους γονείς!

Από το Σάββατο 16/3 (έως και το Σάββατο20/4), ώρα 5-6.30μμ.

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 15 παιδιά 
Κόστος συμμετοχής ανά παιδί: 30 ευρώ/6 συναντήσεις  *Ισχύει 20% έκπτωση σε αδέρφια.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
συμμετοχές:  2752047315  ·   maria@fougaro-library.gr

Το Children Movement είναι μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί μέσα από τις τέχνες και τη φύση να μεταδώσει γνώσεις και να δημιουργήσει εμπειρίες, με απώτερο στόχο τα παιδιά και οι οικογένειες τους να αντιληφθούν και να βιώσουν τι θα τα κάνει να είναι υγιείς ενήλικες.
Η Γεωργία Μήκου αποφοίτησε από τη σχολή «Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής» του  Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, έχει λάβει μέρος ως ερευνήτρια σε πανελλήνιες μελέτες σε σχέση με τη τη διατροφή των παιδιών και ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου από το 2009. Το 2012 ολοκλήρωσε την Επαγγελματική Σχολή «Νίκης Κονταξάκη», λαμβάνοντας Πτυχίο ως «Καθηγήτρια Χορού, Χορογράφος και Χορεύτρια». Έχει χορέψει και χορογραφήσει σε παραστάσεις  χορού και θεάτρου. Διδάσκει χορό σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και μουσικοκινητική αγωγή στην προσχολική ηλικία από το 2013. Είναι εμπνεύστρια του προγράμματος “Children Movement”, για το οποίο έλαβε υποτροφία από το πρόγραμμα πολιτιστικής διαχείρισης “START-create a cultural change”.


Δείτε αναλυτικό δημοσίευμα  
του www.olivemagazine.gr/   για το εργαστήριο Κουνήσου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου