Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

H Europeana στην Ελλάδα (Συμπόσιο)

Διοργανώνεται Συμπόσιο με θέμα "H Europeana στην Ελλάδα: Προσθέτοντας Ελληνικό Πολιτιστικό Περιεχόμενο στην Ευρωπαική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη"
Το Συμπόσιο θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου 2010 στο χώρο του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης
'Ωρα έναρξης: 9.20 π.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Bασικός σκοπός του Συμποσίου είναι να συγκεντρώσει τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους φορείς εκείνους, οι οποίοι ψηφιοποιούν και συσσωρεύουν πολιτιστικό περιεχόμενο τοπικού ενδιαφέροντος (local and regional content).

H επίσημη διαδυκτιακή παρουσία του Συμποσίου φιλοξενείται στο futurelibrary.gr. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Συμπόσιο, στείλτε τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας και μείνετε συντονισμένοι με τη προετοιμασία του Συμποσίου.

- Δείτε το πρόγραμμα (τελευταία ανανέωση 30 Αυγούστου 2010, 3.00 μ.μ.)

Διοργάνωση Συμποσίου: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας , σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Εργαστήριο Ψηφιακών Βιβλιοθηκών και Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης, Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Έχετε κάποια απορία και δεν βρίσκεται την απάντηση online; Επικοινωνήστε με info@libver.gr  ή στο τηλέφωνο 23310-24494 begin_of_the_skype_highlighting              23310-24494      end_of_the_skype_highlighting (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου