Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών


Για 9η συνεχή χρονιά άναψε η “Φλόγα της Αγάπης” της 9ης Πανελλήνιας Λαµπαδηδροµίας των Εθελοντών Αιµοδοτών.
Στις 27 Αυγούστου 2011, στα Σέρβια της Κοζάνης πραγµατοποιήθηκε η τελετή αφής της Φλόγας, από το τοπικό Σύλλογο Εθελοντών Αιµοδοτών Περιφέρειας Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και αυτή τη στιγµή απλώνεται σε όλη τη χώρα µέχρι και το τέλος Οκτώβρη. Η Φλόγα άναψε από την ιερά κανδήλα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Σερβίων.
Στις 10 Σεπτεµβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήµος Ναυπλιέων σε συνεργασία µε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιµοδοτών Αργολίδας «∆εσµοί Αίµατος» φέρνει την φλόγα και την ιδέα του εθελοντή-αιµοδότη στην πόλη μας.Η φλόγα µε δροµείς αθλητές και µαθητές της πόλης µας θα περάσει από κεντρικούς δρόµους της πόλης και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγµατος όπου και θα ακολουθήσει η τελετή για το άναµα του βωµού και συναυλία µε τα ροκ συγκροτήµατα «Jacques and the Band» και «ΤΕΡΨΙΣ» για να γιορτάσουµε όλοι µαζί την διανυκτέρευση της φλόγας στην πόλη µας.
Καθηµερινά ένας από εµάς έχει ανάγκη από αίµα και κάνει έκκληση για να βρει αυτό που ούτως ή άλλως θα έπρεπε να υπάρχει.
Πρέπει όλοι µαζί να βοηθήσουµε να υπάρξει επάρκεια αίµατος σε όλα τα νοσοκοµεία της χώρας και να εκλείψει επιτέλους αυτό το φαινόµενο.
Το αίµα δεν κατασκευάζεται, δεν παράγεται, δεν πωλείται.
Το έχουµε µέσα µας και το αναπαράγουµε µέσα µας.
Μπορούµε όλοι να προσφέρουµε.
Ο Δήμος Ναυπλιέων σας προσκαλεί να ακολουθήσετε όλοι τη Φλόγα της Εθελοντικής Αιµοδοσίας που φτάνει στη πόλη µας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου