Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Υγεία τον 21ο αιώνα, με τη Φωτεινή Αθανασοπούλου-Μπαμπαράμου. Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00




Υγεία τον 21ο αιώνα
Θεωρώντας την πρόληψη, σημαντικότερη της ασθένειας



Η Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ φιλοξενεί την σύμβουλο ψυχοσωματικής υγείας και αυτοβελτίωσης, Φωτεινή Αθανασοπούλου-Μπαμπαράμου,
η οποία θα αναφερθεί στους φυσικούς παράγοντες υγείας (διατροφή, ύπνο, αναπνοή, χαλάρωση) καθώς και στην υγιεινή του ψυχο πνευματικού μας σώματος (πνευματικότητα, ταυτότητα, αυτοεκτίμηση), όπως επίσης και στις κύριες νοητικές – ψυχικές νόσους (κατάθλιψη, άνοια).
Επιπλέον θα μας μιλήσει για τις  συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες, το διάστημα μετά τη θεραπεία και τη σχέση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.

 
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00



*Από την ομιλία θα προκύψουν κύκλοι συναντήσεων
για όσους ενδιαφέρει να εμβαθύνουν σε θέματα
ψυχοσωματικής υγείας και αυτοβελτίωσης


Πληροφορίες:  2752047380  &  info@fougaro-library.gr


Η Φωτεινή Αθανασοπούλου-Μπαμπαράμου είναι σύμβουλος αυτοβελτίωσης ψυχοσωματικής υγείας και εναλλακτικής, συμπληρωματικής θεραπείας (βότανα, ανθοϊάματα, αιθέρια έλαια). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τελείωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας» του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ» στο εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Universal Studies of Health. Επίσης σπούδασε στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών παρασκευή και χρήση φυσικών καλλυντικών. Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» (2010), «Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ» (2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου