Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

«Μίλα, μη φοβάσαι» την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2015, 7 μμ




«Μίλα, μη φοβάσαι»
Διαδραστική Θεατρική Παράσταση για το Σχολικό Εκφοβισμό
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2015, 7 μμ



Το ΦΟΥΓΑΡΟ φιλοξενεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στο Café, τη διαδραστική παράσταση «Μίλα, μη φοβάσαι» που διοργανώνει το Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού Εφήβων του σωματείου «φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο».

Μία παράσταση που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Με κεντρικό ζήτημα το σχολικό εκφοβισμό -το πρόβλημα της εποχής μας που ολοένα διογκώνεται- απευθύνεται σε γονείς και παιδιά από 10 ετών και αποσκοπεί στην ενημέρωση, τη συζήτηση αλλά και την εξεύρεση λύσεων. 

Καλλιτεχνική  επιμέλεια: Φλεβάρη Δέσποινα, εκπαιδευτικός, εμψυχώτρια, ιδρυτικό μέλος του Θεατροδρόμιου.
Συμμετέχουν: Αντωνιάδη Ηρώ, Κακούρου Σοφία, Παπαβασιλείου Θεοδώρα, Σαγκιώτη Παρασκευή, Σιατερλή Βαρβάρα, Τσιώτρα Πελαγία

Λίγα λόγια για το Θεατροδρόμιο
Είναι ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία: «φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο». Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, εραστές της προφορικής, εικαστικής και μουσικής έκφρασης. Δραστηριοποιείται από το 2011 με περιεχόμενο θεατρικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και βιωματικά εργαστήρια. Οργανώνει θεατρικές παραστάσεις, συνεργάζεται με το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με σκοπό την προαγωγή και διάδοση της θεατρικής γνώσης σαν εργαλείο ύπαρξης και συνύπαρξης, ενεργοποίησης της φαντασίας και ποιότητας ζωής.

«Μίλα, μη φοβάσαι»
Διαδραστική Θεατρική Παράσταση για το Σχολικό Εκφοβισμό
από το Θεατροδρόμιο
Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 7 μμ
στο Café του Φουγάρου, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο

Είσοδος ελεύθερη 






 https://www.facebook.com/events/1538497806470079/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου