Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μαζί με εσένα! Εργαστήρι για γονείς με παιδιά 3-4 ετών στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!



Μαζί με εσένα!
Εργαστήρι για γονείς με παιδιά 3-4 ετών
 



Από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, η Νέα Βιβλιοθήκη  προσκαλεί για πρώτη φορά, γονείς και παιδιά 3-4 ετών, να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει έναν ευχάριστο και ευφάνταστο τρόπο προσέγγισης του βιβλίου και της Βιβλιοθήκης, ώστε η ανάγνωση να γίνει αγαπημένη συνήθεια και μέρος της καθημερινότητάς τους!

Χάρη σε δραστηριότητες που εμπλέκουν όλες τις αισθήσεις, ενθαρρύνεται η σωματική και συναισθηματική έκφραση γονιού και παιδιού με στόχο την απελευθέρωση της δημιουργικότητάς τους.

Γονείς και παιδιά, παράλληλα, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους μέσα από την ανάγνωση, την ακρόαση, την ανάπτυξη της φαντασίας, τη θεατρική έκφραση, το χορό και το παιχνίδι.
 
 
Όλα τα παραπάνω συντελούν στην εξέλιξη της ικανότητας των γονιών να αλληλεπιδρούν θετικά με το παιδί τους και στην ανάπτυξη της ικανότητας των παιδιών να  συνεργάζονται δημιουργικά με τους γονείς και τα άλλα παιδιά!

Το εργαστήρι ξεκινά πάντα με αφορμή ένα παραμύθι και ακολουθεί βιωματική δράση όπου γονιός και παιδί συμμετέχουν ενεργά.



Κάθε Τετάρτη,  5-6.30 μμ.

Από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017



Κόστος συμμετοχής 15€/μήνα (ή 4€/συνάντηση)

Σχεδιασμός προγράμματος: Κατερίνα Δελοπούλου, Μαρία Κωνσταντοπούλου
 


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ
*Για εκπαιδευτικούς λόγους, κάθε παιδί που συμμετέχει, συνοδεύεται από έναν γονέα.


Συμμετοχές :  2752047315  · 6941601388 · maria@fougaro-library.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου