Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

«Λύκειο Επιδαύρου»: ένα παγκόσμιο φυτώριο για την τέχνη του ηθοποιού, στον τόπο της Αργολίδας

ΝΑΥΠΛΙΟ

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ

«Λύκειο Επιδαύρου»: ένα παγκόσμιο φυτώριο για την τέχνη του ηθοποιού, στον τόπο της Αργολίδας


Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ανοιχτή εκδήλωση με τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με το ΦΟΥΓΑΡΟ έχει την τιμή να παρουσιάσει στο  κοινό της Αργολίδας το «Λύκειο Επιδαύρου», με ομιλητές τον κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, και την κα Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ, δύο από τους βασικούς εμπνευστές του Λυκείου. Πρόκειται για ένα διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος στην Επίδαυρο που απευθύνεται σε νέους ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών από όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να γίνει ένα διεθνές κέντρο πρακτικής πάνω στο αρχαίο δράμα, όπως επίσης και μια πηγή πνευματικής και αναπτυξιακής τόνωσης για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30 μμ, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες αυτού του νέου εκπαιδευτικού θεσμού του Φεστιβάλ, και παρουσίαση μιας σειράς δράσεων, προσανατολισμένων στις ανάγκες και επιθυμίες των κατοίκων της Αργολίδας. Την παρουσίαση θα κάνει η καθηγήτρια Βάσω Μπαρμπούση, Κοσμήτωρ της Σχολής Καλών Τεχνών και Πρόεδρος του ΤΘΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

2752096127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου