Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΦΟΥΓΑΡΟ SUMMER DAY CAMP 2018! 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2018


SUMMER  DAY CAMP 2018
 Δευτέρα έως Παρασκευή  8.30-14.30
2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2018

Για 5η συνεχή χρονιά,
το ΦΟΥΓΑΡΟ προσφέρει σε όλα τα παιδιά  4-12 ετών,  
καλοκαιρινές δράσεις κεντημένες με έξυπνες ιστορίες 
και δημιουργικά παιχνίδια,
που ενεργοποιούν τη φαντασία και το σώμα
και παίρνουν μορφή μέσα σε όλους μας τους χώρους.
Κήποι  και  αίθρια,  Εργαστήρια, 2  Βιβλιοθήκες  και  1  γκαλερί
στη διάθεσή σας για όλο το καλοκαίρι!


1η Εβδομάδα (2-6/7):  «Να το πάρει το ποτάμι;…» «Ο Κύκλος του Νερού» ζωγραφική με ακουαρέλες, μπουγέλα, τραγούδια και παιγνίδια του νερού, πλωτά παιγνίδια στο ρυάκι και ποτίσματα…
2η Εβδομάδα (9-13/7):  «άσπρο, μπλε - μπλε, λευκό…» Με αφορμή την έκθεση ακουαρέλας “Dutch Blue” της Χριστίνας Δάρρα η οποία θα φιλοξενείται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο gallery shop του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, εμπνεόμαστε και δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά.
3η Εβδομάδα (16-20/7): « Ο γύρος του κόσμου σε 5 μέρες…!» Η έννοια της διαπολιτισμικότητας! Κάθε μέρα πάμε σε άλλη χώρα και μαθαίνουμε γι αυτήν μέσα από γεύσεις, εικόνες, μουσικές και θεατρικά παιγνίδια.  
4η Εβδομάδα (23-27/7): «φω-το-γρα-φί-α!» Με αφορμή την έκθεση που φιλοξενείται στη gallery του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, από την φωτογραφική ομάδα ΜΕΤΑpolis, στην οποία πρωταγωνιστεί η γυναίκα σύντροφος, μητέρα, εργαζόμενη, επαγγελματίας, άνεργη, νοικοκυρά, αγωνίστρια, πολίτης, κόρη, μαθήτρια, αδερφή, φίλη, σύγχρονη υπερ-γυναίκα.
5η Εβδομάδα (30/7-3/8): «Μετρώντας… μέσα από την τέχνη» Γεωμετρικά σχήματα, αριθμοί και steam (science-technology-engineering-art-math) μέσα από τις τέχνες. Μαγειρική, πειράματα, κατασκευές, παιγνίδια, σφραγίδες…
6η Εβδομάδα (6-10/8): «Θα γίνει το… έλα να δεις…» Eβδομάδα θεάτρου! Δημιουργία μικρής εναλλακτικής παράστασης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και κατασκευή σκηνικών αντικειμένων. Χοροθέατρο, αυτοσχεδιασμοί, επινοήσεις, και μια μεγάλη «ανοιχτή» πρόβα με διαδραστικότητα με το κοινό…
7η Εβδομάδα (20-24/8): «Χαρτί, εικόνα, λόγος»  Χειροποίητο χαρτί, φωτογραφία, digital art, δημιουργική γραφή… Φτιάχνω χαρτί, τραβώ φωτό, τυπώνω, γράφω, δημιουργώ και εκδίδω το δικό μου fanzine (χειροποίητο, ανεξάρτητο, ερασιτεχνικό περιοδικό)!
8η Εβδομάδα (27-31/8): «Κυκλώνω - Ανακυκλώνω»
Κατασκευάζω χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά. Μαθαίνω για το food waste και ανακυκλώνω φαγητά. Χρησιμοποιώ λάστιχα και χαρτόκουτα και φτιάχνω στην Αλέα την δική μου Χαρτούπολη!


Καθημερινά προσφέρεται σνακ και χυμός.
Ρωτήστε μας για το μενού της εβδομάδας!

Κόστος συμμετοχής   50€/εβδομάδα
Συμμετοχή στις 6 έως και 8 εβδομάδες    έκπτωση 25%
Σε αδέρφια έκπτωση 20% 

Σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα γίνουν εκδρομές, για όλα τα τμήματα των παιδιών,
σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους και θάλασσες, μετά από συνεννόηση με τους γονείς.

Απαραίτητη  η  προεγγραφή  μέχρι  και  τις  30  Ιουνίου!

πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 
2752047370, 6940295418 & info@fougaro-workshops.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου