Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων στην Ερμιονίδα

.
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  ‘’Ελπίδα Ζωής’’ σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του, την Πέμπτη 12 Ιουλίου από τις 10:00π.μ έως τις 14:00μ.μ θα διανείμει έντυπο υλικό και θα παρέχει πληροφορίες για τις υπηρεσίες του και γενικότερα για θέματα εξαρτήσεων στην πλατεία Κρανιδίου όπου θα παραβρεθούν στελέχη του. 


Επίσης το βράδυ της ίδιας μέρας παρουσιάζει στο θερινό κινηματογράφο Star Club Cinema στο Πορτοχέλι την ταινία «Τα Παιδιά της Χορωδίας», σε σκηνοθεσία Κριστοφ Μπουρατιέ. Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Γινιό, Φρανσουά Μπερλεάν, Ζακ Περίν, Καντ Μπεράντ, Ζαν Μπατίστ Μονιέ, Μαρί Μπιουνέλ.

Μια διαχρονική ιστορία για την παιδική ηλικία. Ένα αυστηρό οικοτροφείο, απείθαρχα παιδιά, μια χορωδία που τα φέρνει κοντά το ένα στο άλλο. Όλα συνεισφέρουν σε κάτι που είναι μια έξοχη αναπαράσταση της παιδικής ηλικίας σαν σύμβολο. 
Μια ταινία δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, μπορεί όμως να σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις. Αν πολλοί άνθρωποι θελήσουν να προσπαθήσουν, τότε μπορεί να αλλάξουν πολλά.
Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 στις 9:15μ.μ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου