Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη Γιορτή-Έκθεση Πορτοκαλιού

Ο Πολιτιστικός μορφωτικός και εξωραϊστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου «Αγ. Κυριακή» διοργανώνει σε συνεργασία με την Δημοτική κοινότητα Κουτσοποδίου και τοπικούς φορείς την 1η Γιορτή – Έκθεση Πορτοκαλιού με στόχο την προβολή, παρουσίαση και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η γιορτή – έκθεση θα διαρκέσει 3 μέρες και θα την πλαισιώσουν η σχολή μαγειρικής του Ιεκ Πελοποννήσου του Υπουργείου Τουρισμού, το τμήμα αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑ.Σ μαθητείας Αργολίδας του ΟΑΕΔ και το ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους – Μυκηνών οι οποίοι θα δημιουργήσουν διάφορα εδέσματα με σχέση το Πορτοκάλι, και το περιφερειακό χορευτικό τμήμα Κουτσοποδίου του Λυκείου ελληνίδων Άργους με παραδοσιακούς τοπικούς χορούς
Οι γυναίκες του Συλλόγου θα εκθέσουν και θα διαθέσουν εναλλακτικής μορφής προϊόντα και κατασκευές με βάση τα εσπεριδοειδή κατά τη διάρκεια της έκθεσης καθώς και πλήθος επιχειρηματιών θα εκθέσει τα προϊόντα που παράγουν.

Η Γιορτή – έκθεση θα γίνει στις 21-22-23 Νοεμβρίου στο χώρο του Πρώην γεωπονικού καταστήματος της ARGOFARM πλησίον Ιερού Ναού Αγ. Κυριακής στο Κουτσοπόδι.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου