Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των Ήχων από την Ομάδα Κοπέρνικος



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016


Το Σάββατο 12/11 στις 6μμ και την Κυριακή 13/11 στις 11πμ το ΦΟΥΓΑΡΟ παρουσιάζει στη FOUGARO The Gallery για τους μικρούς του φίλους από 3 ετών την ευρηματική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των Ήχων» - των βραβευμένων με Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής θεατρικού έργου για παιδιά, Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη - από την καλλιτεχνική ομάδα Κοπέρνικος!

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο έργο που παίχτηκε για τρία συνεχή χρόνια στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και συνδυάζει θεατρική αφήγηση και τεχνικές σωματικού θεάτρου με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο ΚΙΧ και τα παιδιά σε μια μαγική περιπέτεια!

H ευρηματική αυτή παράσταση μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά εντυπωσιάζονται και συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά, απαντώντας σε ερωτήσεις,  αναγνωρίζοντας ήχους, και συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ πώς να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα!

Συγγραφείς είναι οι βραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, οι οποίο φέτος έλαβαν και την εξαιρετικά τιμητική διάκριση White Ravens, όταν το βιβλίο τους "Ένα αλφάβητο ταξίδι" (εκδ. Παπαδόπουλος) - το οποίο θα παρουσιαστεί στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Κυριακή 13/11 μετά την παράσταση - κατατάχθηκε στα 200 σημαντικότερα παιδικά και νεανικά βιβλία της χρονιάς διεθνώς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της παράστασης: http://bit.ly/2bQkXud


Δείτε εδώ την κατάταξη του έργου στα 10 καλύτερα της χρονιάς:
http://bit.ly/2bTStke
 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν: Αφροδίτη Κλεοβούλου, Αντώνης Πριμηκύρης
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία,  Σκηνικά, Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Κίνηση: Θάνος Δασκαλόπουλος
Επιμέλεια μουσικής- Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Video Trailer: Χρήστος Μασσαλάς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο 12/11 στις 6μμ
Κυριακή 13/11 στις 11πμ

Κόστος:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

2752047315
6941601388

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου