Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δημιούργησε εσύ το εξώφυλλο του νέου μυθιστορήματος του 'Αρη ΣφακιανάκηΟι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ προκηρύσσουν διαγωνισμό με θέμα το σχεδιασμό εξωφύλλου για το νέο βιβλίο του 'Αρη Σφακιανάκη, με τίτλο ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ζωγράφους, γραφίστες, φωτογράφους και δημιουργούς των εικαστικών τεχνών.
Την επιτροπή που θα επιλέξει το τελικό εξώφυλλο θ' αποτελούν στελέχη του εκδοτικού οίκου και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι 500 Ευρώ.
Από τα έργα που θ' αποσταλούν, τα 50 καλύτερα θα εκτεθούν στον πολυχώρο BOOZE COOPERATIVA.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει το πολύ με 3 προτάσεις, που θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση books@kedros.gr με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό εξωφύλλου», σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης (το αρχείο να μην υπερβαίνει τα 10ΜΒ). Το μέγεθος του εξωφύλλου θα είναι 14 εκ. πλάτος x 20,6 εκ. ύψος. Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες μακέτες του εξωφύλλου, που θα περιλαμβάνουν οπωσδήποτε το όνομα του συγγραφέα και τον τίτλο του βιβλίου.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος δεσμεύεται με τη συμμετοχή του ότι οι προτάσεις του αποτελούν πρωτότυπο έργο και το υλικό που χρησιμοποιεί είναι ελεύθερο λοιπών πνευματικών δικαιωμάτων.
  • Μαζί με την πρότασή του κάθε διαγωνιζόμενος οφείλει να παραθέσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).
  • Η προθεσμία για την αποστολή των εξωφύλλων είναι η 15/03/2011. Κάθε αποστολή πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα γίνεται αποδεκτή.
  • Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΡΟΥ στο τέλος Μαρτίου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί και τηλεφωνικά.
  • Ο εκδοτικός οίκος διατηρεί το δικαίωμα να μην χρησιμοποιήσει καμία από τις συμμετοχές σε περίπτωση που αυτές δεν θα ανταποκρίνονται στα κριτήρια της επιτροπής.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Δεκατρία χρόνια μετά, ο ήρωας του ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ!, Παρθένιος, διάγει έναν  ήσυχο και μοναχικό βίο. Παρασυρόμενος από τις παραινέσεις των φίλων του, αποφασίζει να καταδυθεί στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας πέρα από καινούριες εμπειρίες και μια νέα μούσα. Ύστερα από μια σειρά ανεπιτυχών και τραγελαφικών γνωριμιών, είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Όμως ο διάβολος για άλλη μια φορά καιροφυλακτεί. Τον ρίχνει στα δίχτυα του Facebook που τον οδηγούν στη Φανή, μια όμορφη εικοσιοκτάχρονη που σπουδάζει θεατρολογία στο Παρίσι. Οι δυο τους γνωρίζονται και ζουν έναν κινηματογραφικό έρωτα στην πόλη του φωτός και τη Βενετία. Η θεά τύχη φαίνεται να χαμογελά στον πενηντάχρονο συγγραφέα. Μέχρι τη στιγμή που η Φανή επιστρέφει στην Ελλάδα και οι δυο τους αποφασίζουν να συζήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου