Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ομάδα Θετικής Δράσης , στην Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012, 20:00 – 22:00, στην Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών [πάρκο Μπόνη],  η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αργους-Μυκηνών, και η ομάδα Θετικής Δράσης συζητούν για το πως ….. αλλάζει ο χαρακτήρα μας!

Νέες συμπεριφορές, φόβοι, άγχος, ανασφάλειες, εκνευρισμοί; Αν αυτά τα συμπτώματα σας χαρακτηρίζουν αναζητήστε τη συντροφιά ανθρώπων που θα σας κάνουν να χαμογελάτε και να θυμάστε την αξία της ζωής! Αλλωστε τα αδιέξοδα μας βγάζουν στη ζωή! Διαπιστώσεις και επιγνώσεις που μέσα στην ομάδα Θετικής Δράσης ομάδες παίρνουν μορφή γιατί …..αλλάζω σημαίνει άλλα ζω!!!
Η Ομάδα Θετικής Δράσης ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και θα συνεχίζει τις συναντήσεις κάθε 15 μέρες Παρασκευή.
Στις συναντήσεις της ομάδας στοχεύουμε στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων και στην ενίσχυση της ελπίδας και της πίστης ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κρίσης.
 Στην ομάδα μπορούν να παραβρεθούν, όσες φορές επιθυμούν, όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή ομάδα όπου μέσα από συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις / παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία:
•   να σκεφτούν, να μιλήσουν και να δράσουν ΘΕΤΙΚΑ σε όσα τους συμβαίνουν
•   να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι στην αντιμετώπιση των δυσκολιών και να μάθουν άλλους τρόπους που μπορεί να τους δώσουν μια καινούργια οπτική στις δικές τους αντιδράσεις
•   να μοιραστούν πληροφορίες, εμπειρίες και ιδέες δημιουργικής προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι οικονομικό –κοινωνικές αλλαγές
•  να μάθουν να δέχονται τις αλλαγές στη ζωή τους και να βρίσκουν τις θετικές πλευρές
•  να συναναστραφούν με ανθρώπους που μπορεί να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες αναζητήσεις

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε 15 μέρες, ημέρα Παρασκευή
Ώρα συναντήσεων: 8.00 – 10.00 το βραδάκι.

Χώρος συναντήσεων:  παιδική – νεανική βιβλιοθήκη [πάρκο Μπόνη]

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο
* Η Ελισάβετ Γεωργίου είναι ψυχολόγος – σύμβουλος καριέρας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας και μεταπτυχιακού τίτλου Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας, ενώ ολοκληρώνει την εκπαίδευση της ως ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Με εμπειρία άνω των 10 ετών εξειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης κρίσεων (πένθους, ασθένειας, απώλειας εργασίας), επαγγελματικής καθοδήγησης και επαγγελματικού προσανατολισμού, διαχείρισης αγχους, προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπείας. Από το 2006 ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου στο Άργος όπου συνεργάστηκε για 2 χρόνια με το ιδιωτικό σχολείο «Αυτενεργώ» (2005-2007) και από το 2006 ως και σήμερα συνεργάζεται με το σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας «Αλληλεγγύη». Από το 2010 έχει ιδρύσει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Be YourSelf, στην Αθηνα (www.be-yourself.gr) .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου