Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Καλό ταξίδι Γιώργο




Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συναγωνιστές στον  Γιώργο Αντωνίου.
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο και ερευνητή Γιώργο Αντωνίου στην πολίτικη κηδεία που έγινε σήμερα στο χωριό Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στις 11:00 το πρωί. 
Η συγκίνηση για τον πρόωρο χαμό του ήταν έκδηλη από όλους όσοι παρευρέθηκαν για τον αποχαιρετήσουν, συγκίνηση κορυφώθηκε όταν οι σύντροφοι του τον αποχαιρέτησαν με το τραγούδι (Σαββατόβραδο) του Στέλιου Καζαντζίδη που τόσο αγάπαγε. Η Αργολική γη, φιλοξενεί για πάντα στα σπλάχνα της, τον πιο καλό της φίλο.
 
 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και ερευνητής της Αργολίδας, Γιώργος Αντωνίου "έφυγε" την Παρασκευή, γύρω στις 18:00, από καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι του στα Λευκάκια. 





Ο Γιώργος Αντωνίου που γυρνούσε από χωριό σε χωριό και φωτογράφιζε κάθετι που του προκαλούσε το ενδιαφέρον, δημιουργώντας έτσι έναν τεράστιο όγκο υλικού, λαογραφικού περιεχομένου της Αργολίδας. Πάντα παρουσίαζε τις έρευνές του μέσα από τις εκθέσεις και τα βιβλία του. Όρθιος στάθηκε απέναντι στην ζωή, την δημοσιογραφία και την έρευνα που υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή.


Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου