Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Με Χαρούλη ξεκινά ο Μουσικός Ιούλιος στο Ναύπλιο

Την αρχή του Μουσικού Ιούλιου στο Ναύπλιο κάνει σήμερα ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο Γιάννης Χαρούλης, στον χώρο της Αρβανιτιάς, κάτω από το φωτισμένο Παλαμήδι, όπου το κοινό θα απολαύσει τις μελωδίες του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Χαρούλης και οι Χαΐνηδες, θα χαρίσουν με τις φωνές τους μοναδικές στιγμές στο μουσικόφιλο κοινό, στις 5, 12, 19 και 26 Ιουλίου.

Ακολουθούν ο «κλασικός» Θάνος Μικρούτσικος με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Κώστα Θωμαΐδη στις 12 και συνεχίζει ο δωρικός Σωκράτης Μάλαμας στις 19. Τον Μουσικό Ιούλιο θα κλείσουν οι παραδοσιακοί Χαΐνηδες, στις 26.

Οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:00, ενώ η τιμή των εισιτηρίων διαμορφώνεται στα 10 και 12 ευρώ στο ταμείο.
via 



Ο Ιούλιος στο Ναύπλιο είναι γεμάτος μουσική. Μια πλειάδα από γνωστούς καλλιτέχνες δίνουν κάθε Παρασκευή του Ιουλίου ραντεβού με τους φίλους της μουσικής στον χώρο της Αρβανιτιάς, κάτω από το φωτισμένο Παλαμήδι. 
 
Την αρχή κάνει στις 5/7 ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο Γιάννης Χαρούλης. Ακολουθεί ο «κλασικός» Θάνος Μικρούτσικος με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Κώστα Θωμαΐδη στις 12/7 και συνεχίζει ο δωρικός Σωκράτης Μάλαμας στις 19/7. 
 
Τον Μουσικό Ιούλιο θα κλείσουν οι παραδοσιακοί Χαΐνηδες στις 26/7. 
 
Πρόγραμμα: 
 5 Ιουλίου ~ Γιάννης Χαρούλης 
12 Ιουλίου ~ Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου & Κώστας Θωμαίδης 
19 ΙουλίουΣωκράτης Μάλαμας 
26 Ιουλίου ~ Χαΐνηδες 
 
Στο χώρο της Αρβανιτιάς! 
Ώρα έναρξης : 9 μμ 
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση & 12 ευρώ ταμείο 
 
Σημεία Προπώλησης: • Δημαρχείο Ναυπλίου (Πλατεία Τριών Ναυάρχων) • Γραφεία ΔΟΠΠΑΤ (Κολυμβητήριο Ναυπλίου) • Καφέ Ξένον (Πλατεία Συντάγματος) • Ταβερνείο Δίκυκλο (Αιγίου & Μπουμπουλίνας) • viva.gr 
Παραγωγή: Αρτύς, www.artys.gr , Τηλ. 210 6452420 – 425 
Επικοινωνία: Χρυσούλα Παπαΐωάννου, Τηλ: 6945 237301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου