Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

8 Μαθήματα Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού (Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας)






Αριθμ. πρωτ. 50
Άργος,   03-09-2014

Σύνδεσμος                                                                        Φιλολόγων                                 
 Αργολίδας   
                                               
filologiargolidas@gmail.com
http://blogs.sch.gr/sfargo/


Προς: Μ.Μ.Ε. Ν. Αργολίδας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας με πολλή χαρά σας ενημερώνει ότι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ κ. Μαρία Δ. Ευθυμίου θα βρίσκεται κοντά μας, όπως μας είχε υποσχεθεί, για να μας διδάξει Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας. 

     Τα μαθήματα της κ. Ευθυμίου εστιάζουν στην Ιστορία του Νέου Ελληνισμού  και καλύπτουν την περίοδο από τη μάχη του Ματζικέρτ (1071) έως το θάνατο του Ρήγα Βελεστινλή (1798). Οι ώρες των μαθημάτων θα είναι κατά τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο από τις 6-9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

     Τα μαθήματα της εκλεκτής καθηγήτριας, ξεκινούν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου  και ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους (Μαρίνου 58, Άργος)

     Ενημερώνουμε το αργολικό κοινό ότι θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους ακροατές που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 6 από τα 8 μαθήματα της εκλεκτής καλεσμένης μας. Παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://goo.gl/KESO6A
 
     Ενημερώνουμε επίσης όσους παρακολούθησαν τα Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας της κ. Ευθυμίου το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2014 και δεν έχουν ακόμη παραλάβει τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής πως αυτές θα βρίσκονται στη διάθεσή τους κατά τις ημέρες και ώρες των μαθημάτων της κ. Ευθυμίου.


Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

 
Νικόλαος Μπουμπάρης
Η γραμματέας


Κωνσταντίνα Πατούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου