Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Το Μουσικό Τρίο « ΑΡΓΟΛΙΣ» στον "Δαναό"


  -



 Ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ», σας προσκαλεί στο Ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής, που θα δώσει το Μουσικό Τρίο « ΑΡΓΟΛΙΣ» με την συμμετοχή της φλαουτίστας Gerlinde Sitte, με έργα των G. F. HANDEL, W.A. MOZART και F. MENDELSSOHN.

Θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:30  στην αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του συλλόγου.

Θα παίξουν οι σολίστ και καθηγητές: GERLINDE SITTE φλάουτο και το Μουσικό Τρίο « ΑΡΓΟΛΙΣ».

Απαρτίζεται από τους μουσικούς: Μόνικα Παπαιωάννου βιολί, βιόλα - Διονυσία Στρακάτου βιολοντσέλο - Ανδρέας Ρεντούλης πιάνο.
 
 
 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ


GERLINDE SITTE

Σπούδασε φλάουτο από το 1977 έως το 1982 στην Ανώτατη Κρατική Σχολή Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών της Στουτγάρδης-

Γερμανία με τον Καθηγητή K. SCHOCHOW και συγχρόνως τακτικά μαθήματα με τον καθηγητή A. NIKOLET.

Από το 1977 έως το 1996 δίδαξε σε 3 σεμινάρια Μουσικής Δωματίου σε συνδυασμό με την τεχνική F.M.ALEXANDER, στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας.

Από τον Νοέμβριο του 1996 ζει μόνιμα στην Ελλάδα και διδάσκει σε διάφορα Ωδεία. Συμμετέχει ως φλαουτίστα σε πολλά ρεσιτάλ σόλο και Μουσικής Δωματίου ( με πιάνο, κιθάρα, τσέμπαλο, βιολοντσέλο, σε κουαρτέτα και τρίο έγχορδα και πνευστά) στην Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία και Ελλάδα.


ΜΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σπούδασε στην μουσική ακαδημία της Βασιλείας στην Ελβετία,  με τον A.ZOLDY κι έπειτα με την A.OPREAN, όπου πήρε και το δίπλωμά της τον Ιούνιο του 1988. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών, κέρδισε  το Γ' βραβείο στον Ελβετικό Διαγωνισμό Νεολαίας. Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα με μουσική δωματίου και ορχηστρικά σύνολα. Σήμερα συνεχίζει να συμμετέχει σε ensemble μουσικής δωματίου καθώς και σύγχρονης μουσικής.


ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΤΡΑΚΑΤΟΥ

Στα δέκα της χρόνια ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο βιολοντσέλο στο Ωδείο Αθηνών με τον Δ. ΓΚΟΥΖΙΟ και εν συνεχεία με την ΒΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με την οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της και απέκτησε το δίπλωμά της.

Πραγματοποιεί ρεσιτάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με ποικίλα μουσικά σχήματα και ρεπερτόριο.

Διδάσκει στο δημοτικό ωδείο ΄Αργους.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Μετά από σπουδές με υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών, με την Αλίκη Βατικιώτη, πήρε δίπλωμα πιάνου με άριστα παμψηφεί και απέσπασε το πρώτο βραβείο ''Μαρίκα Παπαιωάνου'' για εξαιρετική ερμηνεία ρομαντικού έργου.

Πραγματοποιεί ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες με μουσικά σύνολα και τραγουδιστές σε όλη την Ελλάδα.

Έχει τιμηθεί από τον Πνευματικό Σύλλογο Άργους ''Ο ΔΑΝΑΟΣ'' για ''Την πολύτιμη προσφορά του, στο πνευματικό έργο του Συλλόγου, καθώς και από το δημοτικό ωδείο Άργους για ''Την δημιουργική συνεισφορά του στην τέχνη της Μουσικής''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου