Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ελληνικός Διπλός LIVE στο Καφέ








Ελληνικός Διπλός LIVE στο Καφέ
 Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 9μμ


To Φουγάρο σας περιμένει την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 9μμ στο Καφέ σε δύο LIVE με το σχήμα Ελληνικός Διπλός! Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική έντεχνη σκηνή θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι από το πλέον δημοφιλές συγκρότημα της περιοχής.

Ο «Ελληνικός Διπλός» είναι ένα μουσικό συγκρότημα της περιοχής μας που υπηρετεί την έντεχνη ελληνική μουσική. Η αγνή αγάπη για τη μουσική, τα ποικίλα ακούσματα και το ανεξάντλητο μεράκι των μελών του είναι τα βασικά στοιχεία που εξαρχής δημιούργησαν και στεριώνουν ως σήμερα το γκρουπ, που αποτελείται κυρίως από «ερασιτέχνες» μουσικούς. Η ποικιλία των μουσικών οργάνων που χρησιμοποιεί ο Ε.Δ. (ηλ/ακουστικές κιθάρες, κρουστά, λαούτο, ούτι, σάζι κ.α.) παρέχει τη δυνατότητα για διάφορες προεκτάσεις, από τη ροκ έως την παραδοσιακή ελληνική μουσική.

Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αργολίδας, έχοντας φιλοξενηθεί σε διάφορες τοπικές (και όχι μόνο) μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψυχαγωγώντας το κοινό με ποιοτική και ιδιαίτερη μουσική. Η σύνθεση του Ε.Δ. εναλλάσσεται σε διάφορα σχήματα ανάλογα με το ύφος της μουσικής που εκφράζει.


Ελληνικός Διπλός
www.ellinikos-diplos.com

Γιώργος Ζαμάνης: φωνητικά
Δημήτρης Τότσικας: κιθάρα, φωνητικά
Γιώργος Καραμούντζος: κιθάρα, λαούτο, ούτι, φωνητικά
Ράνια Κουτρούλη: κρουστά, φωνητικά


Κρατήσεις: 27520 47347 & info@fougaro-cafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου