Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

9+1Ιδέες όχι για τη βία μα για τη φιλία -με ένα βιβλίο παίζω θέατρο-


9+1Ιδέες όχι για τη βία μα για τη φιλία
-με ένα βιβλίο παίζω θέατρο-

με τη  Δέσποινα Φλεβάρη
στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 
Ο μάγος του Οζ και ο Χοκ Φιν, ο Όλιβερ Τουίστ με τον Δον Κιχώτη, η Μαίρη Πόππινς με τη Χάιντι γίνονται ήρωες θεατρικών παιχνιδιών και μας ταξιδεύουν στα αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας!
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό τα παιδιά έρχονται σε επαφή με κλασσικά λογοτεχνικά κείμενα,  αναλύουν νοήματα , αναπαριστούν εικόνες, σκιαγραφούν  τους ήρωες , αναδιηγούνται  και δραματοποιούν την ιστορία. 

Στο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, με τον ίδιο τρόπο τα παιδιά  έχουν τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσουν και να συνθέσουν το δικό τους θεατρικό έργο. 

Με βάση το θεατρικό παιχνίδι και τα λογοτεχνικά αριστουργήματα, οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν, να καλλιεργήσουν   τη φαντασία τους , να εκφραστούν και να διασκεδάσουν.

για παιδιά 5-13 ετών  
 από την Τετάρτη 2/10/2019   
ώρες  7.30-8.30 μμ.

Κόστος συμμετοχής  20€/μήνα     
Πληροφορίες - συμμετοχές:  2752047315  ·   maria@fougaro-library.gr

Η Δέσποινα Φλεβάρη είναι εκπαιδευτικός. Ζει στο Ναύπλιο από το 1994 και έχει εργαστεί σε προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΝΕΛΕ Αργολίδας που πραγματοποιήθηκαν  σε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής καθώς και ως καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Θεατρικού Παιχνιδιού στα ΙΕΚ Αργολίδας. Την περίοδο 2006-2010 συνεργάστηκε με το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου ανεβάζοντας παιδικές παραστάσεις. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμψυχωτών ΑΝΙΜΑ και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ. Συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ και τις Βιβλιοθήκες του από το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου