Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Εργαστήρι συναισθημάτων


Εργαστήρι
συναισθημάτων
για παιδιά 5 – 8 ετών
με την ψυχολόγο Ελένη Αραμπού

Ένα εργαστήρι γεμάτο συναισθήματα!

Στο εργαστήρι μας αυτό βασικός στόχος είναι  η αναγνώριση , η κατανόηση και η έκφραση των βασικών μας  συναισθημάτων καθώς και η εξεύρεση τρόπων διαχείρισής τους.
Ιστορίες και παραμύθια, γίνονται αφορμές για συζητήσεις σχετικές με τα συναισθήματα μας.Το παιχνίδι, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε σαν βασικό μας ΄΄εργαλείο΄΄, θα δώσει  την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα δικά τους συναισθήματα καθώς και με τα συναισθήματα των άλλων. Η ενθάρρυνση για την  συμμετοχή στις δραστηριότητες, θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τους δικούς τους τρόπους έκφρασης , αναδεικνύοντας έτσι την μοναδικότητά τους.
Ο βιωματικός χαρακτήρας των συναντήσεων μας προσφέρει στα παιδιά την εμπειρία της αυτογνωσίας μέσα σε ένα ασφαλές και ενθαρρυντικό  περιβάλλον. Επίσης , θα αναγνωρίσουν τις προσωπικές τους ανάγκες και θα ενισχυθούν οι δεξιότητες διαχείρισης συναισθημάτων και καταστάσεων!
Στη Νέα Βιβλιοθήκη
κάθε Τετάρτη από 2 Οκτωβρίου 2019 5-6 μμ.

Κόστος συμμετοχής  12€ / μήνα ή 6€ / συνάντηση
Αριθμός συμμετεχόντων : 6-8 παιδιά 

πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2752047315
e-mail: maria@fougaro-library.gr

Η Ελένη Αραμπού γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Το 2009 αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έκτοτε έχει εργαστεί σαν ψυχολόγος σε διάφορες δομές. Τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2019 εργάστηκε σαν αναπληρώτρια ψυχολόγος στον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις του Φουγάρου από τον Ιούλιο 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου