Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Χαρακτική


Χαρακτική

  με τον Δημήτρη Παπαχρήστο


Γοητευτικές τεχνικές του τυπώματος γίνονται πεδίο εξερεύνησης και διασκέδασης για έφηβους και ενήλικες. Με υλικά όπως  το ξύλο, το λινόλεουμ και το πλέξιγκλας μαθαίνουμε για την τεχνική της βαθυτυπίας, της υψιτυπίας και δημιουργούμε εκφραστικά έργα με την τεχνική της μονοτυπίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στη διάρκεια του προγράμματος θα διδαχθούμε τις διάφορες τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που απαιτεί το κάθε υλικό και οι διάφορες τεχνικές χάραξης, ξεκινώντας από την τεχνική της υψιτυπίας σε λινόλεουμ, χάραξη σε ξύλο και χάραξη σε πλέξιγκλας. Παράλληλα θα γνωρίσουμε τις διάφορες ποιότητες χαρτιού και τις χρήσεις του, διερευνώντας τους τρόπους τυπώματος που θα μας δώσουν μοναδικά χαρακτικά.

Για έφηβους κι ενήλικες
κάθε Κυριακή από 8 Σεπτεμβρίου  2019    5-6.30μμ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 25€ /μήνα 
(στο κόστος συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά)
Έκπτωση 15% σε αδέρφια, άνεργους γονείς και πολύτεκνους

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2752047370 / 6944411041
Ο Δημήτρης Παπαχρήστος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική ,με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου