Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Η Άλκηστη Χαλικιά στο Φουγάρο! Παρουσίαση βιβλίου 9 Φεβρουαρίου 2020


Το Βιβλίο στο FOUGARO


 






Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου στις 12:00, η ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, οι εκδόσεις  Ίκαρος και ο πρότυπος παιδικός σταθμός- Νηπιαγωγείο ΧΛΟΗ,  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Τα παπούτσια των άλλων", της Άλκηστις Χαλικιά, σε εικονογράφηση  της Φωτεινής Τίκκου. 
Ένα τρυφερό βιβλίο για την ενσυναίσθηση και την αμοιβαία κατανόηση. Μια πρωτότυπη ιστορία που τονίζει την σχέση αγάπης μεταξύ γονέα και παιδιού.
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου ΧΛΟΗ θα πάρουν συνέντευξη από την Άλκηστις Χαλικιά, αλλά και θα προσεγγίσουν με τον δικό τους βιωματικό τρόπο την ιστορία της πρωταγωνίστριας του βιβλίου, Ματού.

Η Άλκηστη Χαλικιά έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας κι έχει μετεκπαιδευτεί στη Μουσειολογία στο Essex της Μ. Βρετανίας. Διευρύνοντας στη συνέχεια τα πεδία εκπαίδευσής της με σεμινάρια στην Αισθητική Αγωγή, το Θεατρικό παιχνίδι, την Προφορική Αφήγηση και την Ιστορία της Τέχνης, ανέπτυξε ένα προσωπικό τρόπο διδασκαλίας με επίκεντρο τη βιωματική μάθηση. Από το 1996, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε μουσεία, μνημεία, βιβλιοθήκες, χώρους τέχνης και πολιτισμού.

Σας περιμένουμε!
Είσοδος ελεύθερη

Μπείτε στο fb event εδώ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου