Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Παρουσίαση Βιβλίων του Γιώργου Ρούβαλη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
«Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

__&__
Ταχ. Δ/νση: Κωλλέτη 3
Τ.Κ.: 21100 Ναύπλιο
Τηλ.: 27520.27256
Fax: 27520.27256


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ
ΣΤΟΝ «ΠΑΛΑΜΗΔΗ»

Στη Δημοσία Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» θα παρουσιαστούν το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στις 19:30 μ.μ., τρία νέα βιβλία του Αναπλιώτη συγγραφέα Γιώργου Ρούβαλη.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο εκδότης κ. Λουκάς Αξελός, (Εκδ. Στοχαστής και περιοδικό «ΤΕΤΡΑΔΙΑ»), ο ποιητής και κριτικός λογοτεχνίας Δ. Ι. Καραμβάλης,  καθώς και ο Πρόεδρος του Κύκλου Ποιητών κ. Ντίνος Σιώτης, ποιητής και εκδότης των λογοτεχνικών περιοδικών «ΔΕΚΑΤΑ» και «POETIX», και της Κοινωνίας των Δεκάτων.

Θα παρουσιάσουν την ποιητική συλλογή Ξεχασμένα Πορτραίτα (Ηριδανός 2010), το βιβλίο διηγημάτων Αναζητώντας τη Σαλώμη (Στοχαστής 2010) και το μυθιστόρημα Ταξίδι στη Χώρα της Κίρκης (Στοχαστής 2012).

Τα δύο πρώτα απ’ αυτά αφορούν άμεσα το Ναύπλιο, διότι υπάρχουν πολλά ποιήματα και διηγήματα, που σχετίζονται με την πόλη μας.

Η παρουσία του έργου του Γιώργου Ρούβαλη, από τρεις εκλεκτούς λογοτέχνες στην φιλόξενη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του βιβλιόφιλου κοινού της πόλης μας. Το έργο
 του συγγραφέα είναι γνωστό στους συμπολίτες τόσο για το Ναυπλιακό περιεχόμενο όσο και για τη λογοτεχνική του αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου