Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ευρώπη, έχω κάτι να σου πω … Διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει η ομάδα του PES στην Επιτροπή των Περιφερειών


Θα θέλατε να κερδίσετε φωτογραφικό εξοπλισμό αξίας μέχρι και 2.000 ευρώ, μαζί με ένα ταξίδι για δύο στις Βρυξέλλες; Αν ναι, είναι καιρός να πάρετε τη μηχανή σας και να αρχίσετε να βγάζετε φωτογραφίες.

Με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού Έτους των Πολιτών 2013, η ομάδα του PES στην Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) κηρύσσει την 1η Μαρτίου την έναρξη του έκτου ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας.

Με θέμα "Ευρώπη, έχω κάτι να σου πω", καλούνται οι ερασιτέχνες φωτογράφοι να αποτυπώσουν σε μια φωτογραφία τις προσδοκίες τους από την Ευρώπη. Η φωτογραφία μπορεί να αφορά την κοινή οικοδόμηση της Ευρώπης, την ευρωπαϊκή ιθαγένεια ή πώς αντιλαμβάνεστε τη θέση σας στην Ευρώπη.

Πείτε μας τη δική σας ιστορία για την Ευρώπη σε μια φωτογραφία με τρόπο δημιουργικό, πρωτότυπο και αυθεντικό.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 1η Μαρτίου μέχρι την 30η Ιουνίου 2013 και είναι ανοικτός σε όλους τους κατοίκους της Ευρώπης άνω των 18 ετών.


Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της ομάδας του PES στην Επιτροπή των Περιφερειών –που εκπροσωπούν τις αυτοδιοικητικές αρχές σε όλη την ΕΕ- και επαγγελματίες από το χώρο της φωτογραφίας. Επιπλέον, το κοινό μπορεί να επιλέξει ένα τέταρτο νικητή μέσω ψηφοφορίας σε απευθείας σύνδεση στη σελίδα μας στο Facebook ( <http://www.facebook.com/pesgroupcor> www.facebook.com/pesgroupcor) το Σεπτέμβριο.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και το διαφημιστικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  <http://bit.ly/tell-europe> http://bit.ly/tell-europe.


Σύνδεσμοι:
Samy Benomran
Samy.benomran@cor.europa.eu> Samy.benomran@cor.europa.eu
  +32 2 282 22 37 

Katja Turck
Katja.turck@cor.europa.eu> Katja.turck@cor.europa.eu
+32 2 282 21 69 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου