Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ομάδα εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 
O Δήμος Ναυπλιέων προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εθελοντών. Η ομάδα εθελοντισμού λειτούργησε για πρώτη φορά στην διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και η συνεισφορά της ήταν αξιέπαινη.  Η συμμετοχή εθελοντών ήταν σημαντική και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια που  προσέφεραν οι εθελοντές του δήμου μας  σε δράσεις όπως οι 1ες Νεοπεταλιές, ποδηλατοβόλτα, δεντροφυτεύσεις, διανομή σχολικών ειδών,  κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο, αιμοδοσίες.

Η επόμενη δράση στην οποία έχουν ενεργοποιηθεί τα μέλη μας  να συμμετάσχουν είναι η ταχέως αναπτυσσόμενη καμπάνια καθαρισμού Lets Do it Greece,
που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, με τον καθαρισμό της Καραθώνας.
Κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν εθελοντικά σε δράσεις περνώντας μήνυμα βελτίωσης της καθημερινότητας, προστασίας της υγείας και του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετέχουν δηλώνοντας πως ήρθε η ‘ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες. 
Εμείς ενθαρρύνουμε, την προσπάθεια εκπαιδεύοντας την ομάδα μας, δίνοντας της τα εφόδια να συνεχίσει το έργο της και να καθιερωθεί.
  
Ενόψει των Πασχαλινών εργασιών του Δήμου, καλούμε κάθε φορέα ή πολίτη που επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή, τηλεφωνώντας εργάσιμες ημέρες στα τηλ. 2752029243 και 2752097744.
Ας δείξουμε πως όταν συνεργαστούμε για ένα σκοπό μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου