Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Επίσκεψη από το Λύκειο Ψαχνών Χαλκίδας στο Φουγάρο

Σήμερα, πρωί Πέμπτης 3 Απριλίου 2014, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε και να γνωρίσουμε τους μαθητές του Λυκείου από τα Ψαχνά Χαλκίδας!
 
Πρώτη στάση λοιπόν, το Φουγάρο! Στα πλαίσια της τετραήμερης εκδρομής τους, μας επισκέφθηκαν θέλοντας να δούν από κοντά αυτό το έργο, έχοντας χρόνο και όρεξη να αφιέρωσουν στη Βιβλιοθήκη Ανθός!
 
Η ομάδα των 23 εφήβων μαζί με τις καθηγήτριές τους συμμετέχουν στο project του σχολείου τους, που αφορά στην Οργάνωση και λειτουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης Μάλιστα, από τον Οκτώβρη έχουν ξεκινήσει την καταγραφή της μικρής τους συλλογής, την οποία ευελπιστούν να εμπλουτίσουν άμεσα! 
Συζητήσαμε ιδέες δράσεων και συνεργασιών ώστε να ενισχύσουμε τη δυναμική της Βιβλιοθήκης τους.
Εφήβοι έξυπνοι, με τις ανησυχίες τους και τις δυνατότητές τους, που βάλθηκαν να απασχολήσουν τα μυαλουδάκια τους με τρόπο όμορφο

Εμείς ελπίζουμε να βάλαμε το λιθαράκι μας στην προσπάθειά τους αυτή, για να ολοκληρώσουμε τις γνώσεις τους στην επιστήμη της πληροφόρησης, με το πέρας του σεμιναρίου στη Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου! 
Είμαστε στη διάθεσή τους έστω και από μακριά!


Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα και ξενάγησή τους στους χώρους του Φουγάρου αλλά και από το πρόγραμμα που παρακολούθησαν στη Βιβλιοθήκη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου