Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικες Παραμυθοαφηγήσεις …στη Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ! Σάββατο 14 και 21 Φεβρουαρίου 2015


Αποκριάτικες Παραμυθοαφηγήσεις

 
             
    …στη Βιβλιοθήκη

Η ομάδα «Ταξιδεύοντας με τα παραμύθια!» μας προσκαλεί να περάσουμε μαζί τις Απόκριες στη Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ 
με όμορφες αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού και πολλές εκπλήξεις!!!!!


Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, παίζουμε με αφορμή το παραμύθι της Έλλης Δώνη, «Το μαγικό πέπλο». Ποιος το μαγικό πέπλο θα το βρει, με το βασιλιά και το δράκο θα λογαριαστεί; Θα μπορέσουν τα παιδιά να περάσουν της δοκιμασίες, να λύσουν τους γρίφους και να ξεπαγώσουν τις καρδιές των ανθρώπων; Ελάτε να τα βοηθήσουμε!!!!

και

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, αφηγούμαστε το παραμύθι «Ο Μάγειρας του Μαγεμένου Τσίρκου», του Ευγένιου Τριβιζά». Ποιος οδηγεί στον όλεθρο και στον αφανισμό το ξακουστό τσίρκο ΦΡΑΜΠΟΥΛΙΝΟ ΦΡΑΜΠΟΥΛΟΖΟ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ; Τι καταχθόνιο μυστικό κρύβει ο σκονισμένος τέντζερης στο τελευταίο ράφι της κουζίνας; Θα μπορέσει ο αινιγματικός φλογεροπαίχτης, με το πορτοκαλί πλατύγυρο καπέλο και το λαχανί σακάκι να σώσει το τσίρκο από την ολοκληρωτική καταστροφή; Αν θέλετε να μάθετε και να παίξετε, ελάτε στην παρέα μας.

Το Σάββατο 14 και 21 Φεβρουαρίου 2015,  ώρες 12.30-14.00

Για παιδιά 4-10 ετών.
Κόστος συμμετοχής : 5€


Η ομάδα «Ταξιδεύοντας με τα παραμύθια!» αποτελείται από την Βασιλική Ζούζια και την Μαρία Μπακάλη. Παιδαγωγοί και εμψυχώτριες  με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και των παιδικών εκδηλώσεων. Οι παραστάσεις βασίζονται στην επικοινωνία με τα παιδιά καλώντας τα να γίνουν συνταξιδιώτες μέσα στο παραμύθι.  


Συμμετοχές:  2752047380 / 2752047300  &  info@fougaro-library.grΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου