Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα! μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 4 ετών και άνω


Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα!

μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 4 ετών και άνω 


Διασκευή της ομώνυμης γαλλικής νουβέλας του Jean Giono, εμβληματικής του οικολογικού κινήματος, παρουσιάζει σε δύο παιδικές παραστάσεις ο Μιχάλης Κοιλάκος με τίτλο "Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα"
Στην κάθε παράσταση-θεατρικό παιχνίδι συνδυάζεται η διάδραση με ποιοτικά και ευρηματικά στοιχεία καθώς και με ζωντανή μουσική που μαγεύει τα παιδιά. Τα παιδιά συμμετέχουν στο σκηνικό διάλογο που γίνεται μέρος της παράστασης καθώς οι ηθοποιοί δημιουργούν ελεύθερο χώρο για αυτοσχεδιασμό.

Πρόκειται για την ιστορία ενός απλοϊκού βοσκού που έχει, όμως, ένα όραμα το οποίο κάνει σκοπό της ζωής του: να μεταμορφώσει τα άγονα και ερημωμένα βουνά σπέρνοντας σπόρους και φροντίζοντας μόνος του επί δεκαετίες τα νεαρά φυντανάκια. Αυτά ανταποκρίνονται στην αγάπη και τη φροντίδα του και μεταμορφώνονται σε ζωογόνα, μαγευτικά δάση!

Χαρίστε ένα δημιουργικά μαγευτικό σαββατοκύριακο στα παιδιά σας!

 
Ο Μιχάλης Κοιλάκος είναι συγγραφέας-διασκευαστής και σκηνοθέτης της  παράστασης "Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα". Δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού θεάτρου από το 2001, πριν καν τελειώσει τη σχολή δραματικής τέχνης του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Έχει σπουδάσει μουσική (κιθάρα, ακορντεόν, λαούτο, τραγούδι) και έχει δουλέψει με τις τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά δημοτικών σχολείων και ερασιτεχνικές ομάδες. 
Έχει συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες στο θέατρο ως ηθοποιός, Κ.Ρήγο, Ν.Μαστοράκη, Γ. Λαζάνη, Μ. Κουγιουμτζή, Θ. Μοσχόπουλο, Α. Μπρούσκου, Κ. Καπελώνη, Ι. Ανδρεάδη, Τ. Τζαμαριά, Σ. Φασουλή, Ε. Μαργαρίτη και έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις «Παντογνώστης και Ζωντόβολος», «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» και το «Χίλιες και μια ...σελίδες» με το  οποίο έκανε και το συγγραφικό του ντεμπούτο. 
 Τυπικά δεν ανήκει σε κάποια ομάδα, αν και οι δουλειές του στο θέατρο είναι αποτέλεσμα καθαρά συνεργασίας, αυτοσχεδιασμών και συνενοχής!


Ηθοποιοί:

Ο Πέτρος Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθηνά το 1976. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή "Νέο Ελληνικό θέατρο" το 2003. Έκτοτε δουλεύει στο θέατρο και σε μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων.

Ο Μιχάλης Χατζηνικολιδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Απόφοιτος της δραματικής σχολής "Εμπρός" (2010). Από το 2003 ως το 2006 παρακολούθησε σεμινάρια  υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, φωνής και κίνησης στο «Θέατρο των Αλλαγών» έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε stand up comedy και θέατρο δρόμου.
 "Μια υπέροχη θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε. Ένα σύγχρονο παραμύθι για το σεβασμό προς τη φύση, για παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών!"   

     

Μόνο για 2 παραστάσεις στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

Σάββατο 8 Απριλίου στις 18:30
Κυριακή 9 Απριλίου στις 12:00


γενική είσοδος 8€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

2752047315
6941601388

maria@fougaro-library.gr


Φυτεύουμε τους δικούς μας σπόρους!

Την Κυριακή 9 Απριλίου στη 1:30 μμ αμέσως μετά την παράσταση 
«Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα» όλα τα παιδιά σ’ ένα εργαστήρι έκπληξη 
στους ανθισμένους κήπους της Αλέας. 
Μικρά σποράκια περιμένουν να γίνουν δέντρα και λουλούδια. 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μοναδική τεχνική φυσικής καλλιέργειας “fukuoka”!!

για παιδιά κάθε ηλικίας
Τ. 2752047370 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου