Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Παρουσίαση Βιβλίου στο Φουγάρο: "Τα Βαλκάνια στον Ψυχρό Πόλεμο"Ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΦΟΥΓΑΡΟ, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Τα Βαλκάνια στον Ψυχρό Πόλεμο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: η κ. Κωνσταντίνα Μπότσιου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορς και Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Διευθύντρια της σειράς ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και εκ των Επιμελητών του βιβλίου, ο κ. Μανόλης Κούμας Διδάκτωρ ΙστορίαςΕΚΠΑ, Διδάσκων του ΕΑΠ και ο κ. Τάσος Χατζηαναστασίου, Εκπαιδευτικός, Δρ. Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, εκδότης.
Συντονίζει ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος-Ιστορικός.

Για το βιβλίο

Το βιβλίο διερευνά τις ρίζες, την εξέλιξη και την επίδραση του ίδιου του Ψυχρού Πολέμου στα Βαλκάνια αφενός και το ειδικό βάρος των τοπικών συνθηκών και πιέσεων αφετέρου. Πρόκειται για το αποτέλεσμα εργασίας δεκαέξι ιστορικών, πολιτικών επιστημόνων και καθηγητών διεθνών σχέσεων. Αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μια ρηξικέλευθη συμβολή στη διεθνή βιβλιογραφία.
Για την εκδήλωση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρου Πολιτισμού ΦΟΥΓΑΡΟ τo Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00.

Οι συνδιοργανωτές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως θα τιμήσετε με την παρουσία σας μια τόσο σημαντική εκδήλωση, την πρώτη του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας για το 2020.
Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου