Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Φουγάρο! Εικαστικά για μικρούς και μεγάλους


   

εικαστικά

για μικρούς και μεγάλους!

με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη

«Η τέχνη είναι μια περιπέτεια σε έναν άγνωστο κόσμο, που μπορεί να εξερευνηθεί μόνο από αυτούς που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν κινδύνους»  Mark Rothko

Απόδοση του πραγματικού χώρου στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Σύνθεση -φως -σκιά - τονικές διαβαθμίσεις -χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές. 
Παρασκευές   του καλοκαιριού
από 19 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου 2020

5-6.30μμ.   για παιδιά 6 έως 12 ετών
7-9μμ.    για …παιδιά 13 έως 99 ετών!Η Καλλιόπη Σταματάρη είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts - jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος - Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370,694441104

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου