Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Φουγάρο! Χαρακτική


Χαρακτική ενηλίκων

με τον εικαστικό Δημήτρη Παπαχρήστο

 
Ανακαλύπτουμε την πλούσια τέχνη της χαρακτικής. Με πολλή φαντασία και μεράκι, εμπλουτίζουμε τα έργα μας με τις εκπλήξεις που παράγουν οι διάφορές τεχνικές τυπώματος. Κάθε καινούρια προσπάθεια κρύβει έναν κόσμο που ζωντανεύει από την δική μας φρέσκια ματιά.

Στο εργαστήριο χαρακτικής- μεταξοτυπίας γνωρίζουμε διάφορες τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που απαιτεί το κάθε υλικό. Με υλικά όπως ξύλο, πλέξιγκλας, λινόλεουμ και πλαστικό θα δημιουργήσουμε έργα με ποίκιλες τεχνικές τυπώματος. Παράλληλα θα μάθουμε πώς να τυπώνουμε με την τεχνική της μεταξοτυπίας.

Κάθε  Κυριακή   7-8.30μμ.    για 16+ ετών

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική ,με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.
πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370,6944411041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου