Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

MEDITATIONS_ON_eBOOK, η πρώτη έκθεση έργων τέχνης για τα ebooks στην Ελλάδα


MEDITATIONS_ON_eBOOK είναι η πρώτη έκθεση έργων τέχνης για τα ebooks που διοργανώνεται στην Ελλάδα και ένα από τα λιγοστά γεγονότα με αυτό το θέμα διεθνώς. Φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" στον Ταύρο και ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 2 Ιουνίου, σε δύο βδομάδες από σήμερα, ενώ θα διαρκέσει για όλον τον Ιούνιο. 23 εικαστικοί καλλιτέχνες εκθέτουν τους "στοχασμούς τους για το ηλεκτρονικό βιβλίο", ενώ στο project συμμετέχουν επίσης λογοτέχνες, χαράκτες, συνθέτες, βιβλιοδέτες και bloggers.


Ο "Ηλεκτρονικός Αναγνώστης" είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης, ενώ στο πλαίσιο της θα προβάλλεται και το βίντεο "Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες και η ηλεκτρονική ανάγνωση με δύο λόγια", το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο blog.


Αναλυτικότερα για την έκθεση:


*****
Το Κέντρο Πολιτισμού  "Ελληνικός Κόσμος" σε συνεργασία με τη Μουσειολόγο-Επιμελήτρια κ. Μινα Α. Καραγιαννη παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ''MEDITATIONS_ON_eBOOK''.
 Αίθουσα Ισμήνη | Πειραιώς 254 | Ταύρος | Τηλ: 212 254 - 0321

Διάρκεια έκθεσης: 2-30 Ιουνίου 2011
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 16:00,
Τετάρτη 9:00 - 20:00, Κυριακή 10:00 - 15:00
Εγκαίνια: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, ώρα 20:00 - 23:00


Συμμετέχουν:
Άρτεμις Αλκαλάη, Δημήτρης Αναστασάκης, Δέσποινα Γεωργιάδη-Θεσσαλονικέως, Δημήτρης Δαλδάκης, Κατερίνα Δραμιτινού, ΆνναΘεοχαράκη, Νάντια Καλαρά, Κώστας Κάτσικας, Ηλίας Κουβέλης & ΡέναΤζολάκη, Ντίνα Κουμπούλη, Ελεάννα Μαρτίνου, Άννα Μελή, ChristinaMitrentse, Θάλεια Μιχελάκη, Καμίλο Νόλλας, Καλλιόπη Οικονομάκου, Σοφία Σκαρογιάννη, Έρη Σκυργιάννη, Νίκος Τριανταφύλλου, ΚαίτηΧαλιορή, Πόλυ Χατζημανωλάκη & Στέλλα Καρτάκη.
Την έκθεση επιμελείται η Μουσειολόγος-Επιμελήτρια Μινα Α. Καραγιαννη.
Τον κατάλογο της έκθεσης προλογίζει ο συγγραφέας Νίκος Δήμου.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφεριακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Χορηγός: myeBooks - ψηφιακά βιβλία
Χορηγοί επικοινωνίας: Η Καθημερινή - www.kathimerini.gr, in2life.gr, monopoli.gr, clickatlife.gr, culturenow.gr, Ηλεκτρονικός Αναγνώστης - www.eAnagnostis.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου