Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Ναύπλιο

 
 
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοικτή - ενημερωτική διάλεξη από τον Δρ. Τσάκαλο Μιχάλη, Αντιπρόεδρο της Ακαδημίας των Πολιτών με θέμα "Εισαγωγή στη Τουριστική Ψυχολογία", στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο.


Ώρα Διάλεξης: 6.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα και άλλες 30 πόλεις στην Ελλάδα προκηρύσσει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ναυπλίου. Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται στο Βουλευτικό Ναυπλίου. 

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2012. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα «Ψυχολογία και Κοινωνιολογία του Τουρισμού». 

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ, θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας. 

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους στον χώρο εγγραφής μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 80 ευρώ, ενώ για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι αλλά και φοιτητές ανέρχεται στα 40 ευρώ. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη (10.00 π.μ. - 12.00 μ.μ.) στην Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας στο ισόγειο του Κτιρίου Β.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου