Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

6η Αργολική πλοήγηση 2013

  -  

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013, ο AC3 διοργανώνει την 6η Αργολική Πλοήγηση, αγώνα που προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2013 με συντελεστή 1. Για ακόμη μια χρονιά, όλοι οι αγωνιζόμενοι θα έχουν μια ισότιμη ευκαιρία για διάκριση σε έναν αγώνα που συνδυάζει την δυσκολία της πλοήγησης με regularity ειδικές διαδρομές. Και για φέτος, ισχύουν οι γνωστές κατηγορίες με/άνευ πρόσθετων οργάνων.
Σημείο εκκίνησης, η πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Τα πληρώματα καλούνται να καλύψουν 70 αγωνιστικά χιλιόμετρα με 5 Ειδικές Δοκιμασιές Ακριβείας που περιλαμβάνουν τμήματα της Αργολικής γης, όπως Κεφαλαρι, Ελληνικό, Άκοβα, Καρυά και να καταλήξουν στο Παραδοσιακό Μαλανδρένι, όπου σε συνεργασία με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο έχει οργανωθεί γεύμα και τελετή απονομής με πολλές εκπλήξεις...
Ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί στο σημείο αφετηρίας, ενώ το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 11.00.

Κόστος συμμετοχής: 50,00 ευρώ (περιλαμβάνονται υλικά αγώνα, αναμνηστικά, γεύμα πληρώματος και ασφάλιση κατά την διάρκεια του Αγώνα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση απευθυνθείτε στη διοργανώτρια λέσχη AC3. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου