Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη: βήματα με νήματα


εργαστήριο προσχολικής ηλικίας
με την Αθηνά Μαρινάκη: βήματα με νήματα

       

Συνεχίζονται τα εργαστήρια για τους μικρούς  φίλους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

Η Αθηνά Μαρινάκη σχεδίασε έναν νέο κύκλο συναντήσεων για παιδιά 5-6 ετών, αυτή τη φορά με μια θεματική που αγκαλιάζει τις παιγνιώδεις τεχνικές των νημάτων!

Για το εργαστήριο αυτό μας είπε:

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, όπου βήμα βήμα, τα νήματα είτε με το στημόνι είτε με τη βελόνα, την εποχή του χειμώνα, ξετυλίγουν και υφαίνουν όμορφες ιστορίες με χρώματα και σχήματα για να στολίσουν τη ζωή, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα κάθε περιοχής.
Η φαντασία μας ξεφαντώνει, οι αδρές και λεπτές μας δεξιότητες ασκούνται, η αισθητική μας αναπτύσσεται και η υπομονή μας εξασκείται μαζί και η επιμονή μας, βήμα  βήμα, όταν το νήμα την κάθε γραμμή ακολουθεί και παράδοση δημιουργεί...

Η Αθηνά Μαρινάκη κατοικεί στο Ναύπλιο. Είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και ιδιοκτήτρια του πρότυπου παιδικού - βρεφικού σταθμού - νηπιαγωγείου Χλόη. Διεξάγει προγράμματα προσχολικής αγωγής, με εναλλακτικά εργαστήρια και ενιαίες θεματικές, εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και με θεατρικές παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων.

πρόγραμμα
Πέμπτη  (16,23,30 Ιανουαρίου 2014) 17.00-18.15
Σάββατο (18,25 Ιανουαρίου 2014) 14:00-15:15

κόστος συμμετοχής
6€ για μία συνάντηση
(στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)

πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής
 Ρίτα Ζηκίδου, 27520.47370, 6940 295418 &  info@fougaro-workshops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου