Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Παραστάσεις σε Ναύπλιο και Άργος από το θεατρικό εργαστήρι της «Πρότασης»


Οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου «Κατίνα Παξινού» της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης θα παρουσιάσουν μια ενιαία παράσταση-revue που θα παιχθεί στο Ναύπλιο, Θέατρο Τριανόν, στις 18 Ιανουαρίου 2014 στις 8.15 το βράδυ, και στο Άργος στις 19 Ιανουαρίου στο Θέατρο της Οδού Ατρέως την ίδια ώρα.

Η Σκηνοθεσία και η Μουσική Επιμέλεια είναι του γνωστού Σκηνοθέτη Κώστα Ν. Φαρμασώνη, υπεύθυνου του Εργαστηρίου. Συντελεστές: Σκηνικός χώρος και Φωτισμοί: Νικόλας Ταρατόρης, Κοστούμια: Πίνκα Ταρατόρη, Αφίσα: Τζωρτζίνα Κωστοπούλου, Μουσική συνεργασία: Κωστής Φαλιέρος, Ηχογραφήσεις: Γιώργος Μυλωνάς και Γραμματειακή υποστήριξη: Δήμητρα Λειβαδίτη.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Αρετή Καρκαγγέλη, Μαργαρίτα Καζά, Kατερίνα Καραμπάτσου, Απόστολος Τσιτσιγιάννης, Γιάννης Ψυρογιάννης, Έλενα Οικονόμου, Βασιλική Γκιόκα, Πετρούλα Πολυχρονοπούλου, Γιώργος Μώρος, Μαρία-Ειρήνη Κουρλαμπά, Σωτηρία Παππά, Γιώργος Μυλωνάς, Ελένη Μανιάτη, και Κυριάκος Σάμιος.

Τα κείμενα έχουν γράψει οι: Ρόμπερτ Φίσερ και Μπεθ Κέλι, Χρύσα Σπηλιώτη, Ομάδα Ab Ovo, Κωστής Γκιμοσούλης, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Γεωργία Δάλκου, Ιάκωβος Καμπανέλλης και Pitsirikos.
Ένας μικρός Μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει «μπου», μια μαθήτρια που κάνει σκονάκια για να πει το μάθημα στη μαμά της, μια μαμά που ψάχνει το σωστό φουτεράκι για να το φορέσει το παιδί της στην κατάληψη, εφτά γυναίκες που θρηνολογούν το κατεβασμένο τηλέφωνο του πρώην, μια νύφη που τ'αφήνει όλα για τον έρωτα, μια μάνα που λιβανίζει κάθε μέρα τα πτυχία των άνεργων παιδιών της, ένας Δήμαρχος που ανεβαίνει να μιλήσει και ξεχνάει το θέμα του και, τέλος, τα αίτια της μυστηριώδους πτώσης των αεροπλάνων, είναι τα νούμερα της τρελής βραδιάς που παρουσιάζουν οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.


Πληροφορίες – Κρατήσεις: 27510 20419, 6944553080.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου