Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

"Του φεγγαριού η κόρη" στο Βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία

  -


 Οι εκδόσεις Διάπλαση και το Βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία παρουσιάζουν το παραμύθι της Μαρίας Σούμπερτ 'Του φεγγαριού η κόρη', το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Πώς μπορεί να λένε μια κόπέλα, που κανείς δεν κάνει να μάθει το όνομά της;
Που μπορεί να κρυφτεί όταν φεύγει;
Τι είναι τρεις άσπρες κορυφές και χιλιάδες πράσινες;
Ελάτε μαζί μας το Σάββατο το μεσημέρι σε ένα μαγικό ταξίδι παρέα με τον αγρότη και την μαγεμένη κοπέλα που κατέβηκε από το φεγγάρι.


Από τη σκάλα του ουρανού κατέβηκε μια όμορφη κοπέλα και συνάντησε το νεαρό αγρότη που είχε αποκοιμηθεί, κοιτάζοντας το φεγγάρι. Η όμορφη κοπέλα είχε ένα μυστικό: για να μπορέσει να την κρατήσει κοντά του, έπρεπε να μη ζητήσει ποτέ να μάθει το όνομά της.
 
Η περιέργεια όμως έτρωγε το νεαρό αγρότη. Κι έτσι μια μέρα δεν άντεξε και την πίεσε να του αποκαλύψει το μυστικό της. Και τότε όλα χάθηκαν... 
Θα μπορέσει η αγάπη του νεαρού να νικήσει τα εμπόδια και να του ξαναφέρει πίσω την αγαπημένη του;

Ένα τρυφερό παραμύθι για την αγάπη, την περιέργεια, την επιμονή και την υπομονή.
Για το ταξίδι της ενηλικίωσης, που θα τη βρει κανείς 'μετά από τρεις άσπρες κορυφές και χιλιάδες πράσινες', έξοχα εικονογραφημένο από την Αιμιλία Κονταίου.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 12.00 «Του φεγγαριού η κόρη» διαδραστικό παιχνίδι με τη Μαρία Σούμπερτ. Βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία (Ασκληπιού 3, Ναύπλιο, τηλ. 27520 25297). 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου