Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η (αργοναυπλιώτικη) ταινία «Breakdown Reward» του Ηλία ΓεωργόπουλουΤο καλοκαίρι του 2010 έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας "Breakdown Reward" στο Ναύπλιο και το Αργος με τη συμμετοχή ερασιτεχνών ηθοποιών από την περιοχή μας.


Ο επαγγελματισμός του Ηλία Γεωργόπουλου και της Νικολέττας Αλεφραγκή, των βασικών συντελεστών του φιλμ, ώθησαν και το υπόλοιπο τιμ σε αξιόλογα αποτελέσματα...


Η ταινία, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες δύο χρόνια αργότερα, δεν έκανε «τεράστια εισπρακτική επιτυχία», αλλά απέκτησε φανατικό κοινό, απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τους ειδικούς και διακρίθηκε σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ.


Οι συντελεστές
 
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργόπουλος,  

Σενάριο: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή,  
Επιπλέον διάλογοι: Νίκος Τσιπόκας,  
Μοντάζ: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικ. Αλεφραγκή,  
Σκηνικά: Νίκος Τσιπόκας, 
Μακιγιάζ: Barbara Giraud,  
Παραγωγός: Νικολέττα Αλεφραγκή,  
Παραγωγή: Dark Rose Films

Πρωταγωνιστούν: 
Μαρία Γεώργαρου, Γιώργος Γαλάνης, Αντρέας Τσιάκος, Κώστας Κουγιάς Γιώργος Μυλωνάς, Φώτης Μίλης, Γιάννα Βασιλείου, Κυριάκος Σάμιος, Αγγελος Πατρινιός, David Rohrbach, Tobias Dostal κ.ά.


Η υπόθεση
 
Δύο Γερμανοί προσλαμβάνονται για να ξεθάψουν ένα χαμένο θυσαυρό. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο θυσαυρός αυτός πέφτει στα χέρια τριών μικροαπατεώνων: της Χαράς, του Τζίμη και του Σπούκυ οι οποίοι το ίδιο βράδυ διέπρεταν μια διάρρηξη για να εξοφλήσουν τον Μουνίρ, έναν τοπικό νονό. Οι τρείς φίλοι χρησιμοποιούν τη γνωριμία τους με έναν πληροφοριοδότη για να ανταλλάξουν το θυσαυρό με χρήμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τους καταδιώκουν οι δύο Γερμανοί και οι άντρες του Μουνίρ.

Από σήμερα, η ταινία «Breakdown Reward» βρίσκεται αναρτημένη στο youtube. Mπορείτε να την παρακολουθήσετε...
http://www.youtube.com/watch?v=O28F09GVq5Y

 via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου